2777
2789
عنوان

جدیدا حس میکنم بدون آرایش قشنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حس خوبیه 😍  منم ابروهام رو فیبروز کنم دیگه آرایش نمیکنم 😁

فیروز خوبه؟منم گفتم برا عید بزنم ولی بعد عید عروسیمه مشکلی ک‌نیست ؟

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
اصلا ادم آرایش نمیکنه بعدیه مدت جسور میشه

چقدر دلم میخواد منم اینجوری باشم

الانم آرایشم ضدآفتاب رنگی

ریمل و رژ و سایه ابروئه

ولی میخوام اینم کنار بزارم

میدونی مث فرسته حسینی دوس دارم

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
نه

همون ک اتو صورتم انجام میدن؟

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
فیروز خوبه؟منم گفتم برا عید بزنم ولی بعد عید عروسیمه مشکلی ک‌نیست ؟

اره خواهرم پارسال نزدیک عید انجام داد خیلی خوب شده هنوز که هنوزه 

سعی کن یک ماه قبل عروسیت انجام بدی 

چون تا یه مدت قرمزی داره

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
اره خواهرم پارسال نزدیک عید انجام داد خیلی خوب شده هنوز که هنوزه  سعی کن یک ماه قبل عروسیت انج ...

آها باشه مرسی عزیزم 

همون ک اتو صورتم انجام میدن؟

همین که با یه دستگاه جوشای زیر پوستی رو تخلیه میکنن 

بعدش کلی ماسک اسکراب وشفاف سازی وکنترل چربی و ویتامین میزنن

I'll have a hard days but let we just do it.
همین که با یه دستگاه جوشای زیر پوستی رو تخلیه میکنن  بعدش کلی ماسک اسکراب وشفاف سازی وکنترل چر ...

آره منم پرسیدم گفت ۱۵۰ولی اگه بخوای اتو هم انجام بدی ۱۸۰

گفتم سه مرحله برم قبل عروسیم میگن خیلی برا پوست خوبه دیگه نمی‌دونم