بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فیروز خوبه؟منم گفتم برا عید بزنم ولی بعد عید عروسیمه مشکلی کنیست ؟
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضیها از من یا کارهام خوششون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اونها رو از دست بدی تا خودت رو.» اقای قاضی:یه جا هست به اسم وقتی دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
اره خواهرم پارسال نزدیک عید انجام داد خیلی خوب شده هنوز که هنوزه سعی کن یک ماه قبل عروسیت انج ...
آها باشه مرسی عزیزم
همین که با یه دستگاه جوشای زیر پوستی رو تخلیه میکنن بعدش کلی ماسک اسکراب وشفاف سازی وکنترل چر ...
آره منم پرسیدم گفت ۱۵۰ولی اگه بخوای اتو هم انجام بدی ۱۸۰
گفتم سه مرحله برم قبل عروسیم میگن خیلی برا پوست خوبه دیگه نمیدونم