هر وقت ازش پول بخوام چه داشته باشه چه نداشته باشه انقد اذیتم میکنه تحقیرم میکنه بعد میده همیشه هم خیلی کمتر از اونی که لازممه میده واسه ۲۰۰ تومن پول چن ماه باید بش التماس کنم تازه اونم با کلی منت میده. حالا همیشه هم وقتی پول میخوام نمیده و ناراحتم میکنه یه تصادفی چیزی میکنه کلی بهش خسارت وارد میشه خیلی اینجوری شده ها. مثلا سر ۵۰۰ تومن ناراحتم کرد عوضش همون روز تصادف کرد ۲۰ میلیون خرجش شد این فقط یه نمونشه ها. ولی هیچوقت نمیفهمه چرا آخه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من هر وقت باهام دعوا کنه میره بیرون یه خسارت مالی میده بعد تا از چیزی دلخور شه میگه بگم ...
شوهر من اصلا این چیزارو نمیفهمه باور میکنی بخاطر اینکه پول بده بهم برا عید لباس بخرم اونم چقد یک میلیون که هنوزم نداده تو یه هفته ۳۰ میلیون خسارت خورده بش؟ ولی اصلا نمیفهمه
نمیتونی مستقل شی؟ اگ بابات پولدارن خب ی کاری راه بنداز تا هی دستت جلو اون دراز نشه
باباجونم وضعش خوبه حتی کارم واسم جور کرده بود برم بانک. این لامصب نمیزاره تا من بهش احتیاج داشته باشم منتشو بکشم خودشم هی تحقیرم میکنه میگه من خودم تنهایی خرج زندگیو میدم جالبشم اینجاس که نه خواهراش نه زن داداشاش هیچ کدوم شاغل نیستن