2777
2789

هر وقت ازش پول بخوام چه داشته باشه چه نداشته باشه انقد اذیتم میکنه تحقیرم میکنه بعد میده همیشه هم خیلی کمتر از اونی که لازممه میده واسه ۲۰۰ تومن پول چن ماه باید بش التماس کنم تازه اونم با کلی منت میده. حالا همیشه هم وقتی پول میخوام نمیده و ناراحتم میکنه یه تصادفی چیزی میکنه کلی بهش خسارت وارد میشه خیلی اینجوری شده ها. مثلا سر ۵۰۰ تومن ناراحتم کرد عوضش همون روز تصادف کرد ۲۰ میلیون خرجش شد این فقط یه نمونشه ها.  ولی هیچوقت نمیفهمه چرا آخه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من هر وقت باهام دعوا کنه میره بیرون یه خسارت مالی میده 

بعد تا از چیزی دلخور شه میگه بگم بالای چشمت ابرو منو نفرین میکنی 😂😂😂 واقعا باورش شده

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
🤦🏻‍♀️ شما شاغل نیستی؟🙁چقدر عالیه که زن دستش تو جیب خودش باشه .  

نه متاسفانه. اره بخدا بیچاره بابا جونم اونهمه پول دانشگاه آزاد داد نزاشت که برم سر کار

حد توانایی درک و فهم ادما رو هیچوقت نمیشع عوض کرد💔

دقیقا.  من خونه بابام بودم تو ناز نعمت بزرگ شدم یه بار به بابام نگفتم پول بده همیشه هر چقد لازمم بود خودش بیشتر ازونو بم میداد

دقیقا.  من خونه بابام بودم تو ناز نعمت بزرگ شدم یه بار به بابام نگفتم پول بده همیشه هر چقد لازم ...

نمیتونی مستقل شی؟

اگ بابات پولدارن خب ی کاری راه بنداز تا هی دستت جلو اون دراز نشه

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
شوهر من هر وقت باهام دعوا کنه میره بیرون یه خسارت مالی میده  بعد تا از چیزی دلخور شه میگه بگم ...

شوهر من اصلا این چیزارو نمیفهمه باور میکنی بخاطر اینکه پول بده بهم برا عید لباس بخرم اونم چقد یک میلیون که هنوزم نداده تو یه هفته ۳۰ میلیون خسارت خورده بش؟ ولی اصلا نمیفهمه

نمیتونی مستقل شی؟ اگ بابات پولدارن خب ی کاری راه بنداز تا هی دستت جلو اون دراز نشه

باباجونم وضعش خوبه حتی کارم واسم جور کرده بود برم بانک.  این لامصب نمیزاره تا من بهش احتیاج داشته باشم منتشو بکشم خودشم هی تحقیرم میکنه میگه من خودم تنهایی خرج زندگیو میدم جالبشم اینجاس که نه خواهراش نه زن داداشاش هیچ کدوم شاغل نیستن