2777
2789

بچه ها اول اینکه من بین دوتا کلینیک گیر کردم که کدوم کارش بهتره پیجشو میذارم شما برید ببینید بگید کدوم فیلر لب روسی قشنگتر میزنه ؟؟

mehrara96.laser

dr.taherpour

پیجاشونو هایلایت هاشو چک کنید بعد رو نظر سنجی بزنید

و اینکه برند نورامیس بهتره یا رووفیل ؟؟ همه بگید اینجاااا

تعداد رای : 2
نظرسنجی
پیج اولی
0
0%
پیج دومی
2
100%

اولی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیجارو نمیشناسم  نورامیس یا الیاکسین خوبه  رووفیل هم بد نیست ولی اون یکیا بهترن

پیجارو گذاشتم که برید نمونه کاراشون رو ببینید دیگه بعد نظر بدید 

یعنی نورامیس بهتر رووفیل هست ؟

ببین عزیزم این دکتر دومی کارش بهتر از اوناس و برند نورامیس هم بزن 

ببین عزیزم دکتر دومی گفتش تا آخر اسفند وقتش پره هرکاری کردم نشد با اینکه سه ماه قبل هم زنگ زدم گفت میذازمت تو رزرو اگه کسی کنسل کرد بهت میگم و گفت صد نفر داخل رزور هست و گفت میتونه عید برام نوبت بذاره کلن بیخیال شدم و اینکه دکتر اولی رو میتونم اون نوبت داره اما ببین ماه دیگه اسفنده بنظرت چیکار کنم وایسم تا عید برو پیش دکتر دومی یا همین ماه برم پیش اولی زیاد فرقی نداره ؟؟ 

چون میخوام واسه چهارشنبه سوری و عید خوشگل باشم 🥺 حالا نمیدونم تو بگو کدوم

ببین عزیزم دکتر دومی گفتش تا آخر اسفند وقتش پره هرکاری کردم نشد با اینکه سه ماه قبل هم زنگ زدم گفت م ...

خو من نمیدونم کار دکتر اولی خوبه به نظرم بابد تحقیق کنی تا ببینی کارش خوبه یا نه

من فک نکنم دوستایی هم که توی اصفهان دارم پیش این دکتر رفته باسن ولی یکی از دوستام پیش دکتر دومی رفتن و لباشون خیلی قشنک شده

تو اگه برای عید میخوای برو پیش دکتر اولیه ایشا که کارش خوب باشه ولی چون عجله داری برا عید برو پیشش کاشکی زودتر از اون دکتر دومیه وقت میگرفتی🥺

خدایی که به شدت کافیست😍... 
خو من نمیدونم کار دکتر اولی خوبه به نظرم بابد تحقیق کنی تا ببینی کارش خوبه یا نه من فک نکنم دوستایی ...

باور کن سه ماه زودتر زنگ زدن اوایل دی بود ولی گفت تا عید نوبتا پره صد نفرم رزرو کنسلی هس اگه کسی کنسل کنه به نوبت باهاتون تماس میگیرم

اره دقیقا دومی خیلی بهتره هی میگم ولش 1 ماه دیگه عیده چه فرقی داره  از اونورم میگم اولی زیادی فرقی نداره با دومی  نمیدونم چون دکتر اولیه ژل نورامیس و رووفیل نداره گفت خودم باید تهیه کنم فقط برام مهمه قشنگ تزریق بشه چون خودم لبم بزرگه واسه فرمدهی میخوام برم

باور کن سه ماه زودتر زنگ زدن اوایل دی بود ولی گفت تا عید نوبتا پره صد نفرم رزرو کنسلی هس اگه کس ...

دقیقا لب مهمترینه! که اگه بزرگ بشه خیلی خراب میشه.... 

خو یه دکتر دیگه چرا پیدا نمیکنی؟ 

دقیقا لب مهمترینه! که اگه بزرگ بشه خیلی خراب میشه....  خو یه دکتر دیگه چرا پیدا نمیکنی؟

نیستتت اصلا تو این اصفهان اصلا هیچ دکتری که انقدر قشنگ فیلر روسی بزنه نیست هرچی گشتم نبود اکثرا این مدل لب متد روسی که خیلی قشنگ تزریق میشه رو تهران میزنن اینجاها من ندیدم جز دکتر طاهر پور تو اگه پیجی رو میشناسی لطفا بگو 

نیستتت اصلا تو این اصفهان اصلا هیچ دکتری که انقدر قشنگ فیلر روسی بزنه نیست هرچی گشتم نبود اکثرا این ...

من میرم از دوستای اصفهانیم میپرسم ببینم کار کی خوبه توی اصفهان.. 

اره لطفا ازشون بپرس بهم بگو خیلییی دنبالشم تو هشتگ ها که کسیو پیدا نکردم عین دکتر طاهر پور باشه جز همون یکی که گفتم یذره شبیهشه لطفا برام بپرس خبرشو بهم بده 

میگم عزیزم دکتر مدرسی هم کارش خوبه ها

این پیجشه: 

@dr_modaresi

یه چندتا از دوستامم پاتوقشون همینجاش..