2777
2789

سلام من ۹سال پیش سزارین شدم بابی حسی 

الان باردارم ۲۰روز دیگه ان شالله زایمان دارم بنظرتون بیهوشی بهتره یا بی حسی لطفاتجربتونو بگیدممنونم😍

مامان دوتا گل دختر😍😍

منم بی حسی زدم کمر درد دارم فعلا

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی😍

خواهر من میگفت بی حسی نمیدونم خیلی درست

دکترتون بهتون نگفت؟!

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

من هر دوش با بیهوشی بود، خیلی خوب و راحت بود. تجربه بی حسی ندارم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من هر دوبار رو بی حسی بودم از بیهوشی میترسیدم 🙈

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اولی بیهوشی بودم فوق العاده راضی ام دومی رو بی حسی بود به شدت ناراضی عزیزم بعد عملت ۲ تا هایپ نوشیدنی انرژی زا مردانه بخور زودتر از چای قهوه و نسکافه اثر بیحسی یا بیهوشی رو از بین میبره آب و مایعات فراوانم بخور توروخدا

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
ممنون  گفت هرچی دوست داری

اها

اخه به خواهر من دکترش گفته بود بی حسی 

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671