2777
2789

سلام عزیزان من اندام هرکسی بسیار زیباست میتونه با تلاش زیبا ترش کنه..

درکل چاقی بهتر از لاغریه چاقیی که گوشت باشه نه چربی عالی اما چربی رو باید اب کرد..

من دوره مزاج شناسی دیدم دانشجوی تربیت بدنی هم هستم به توصیم اعتماد کنید!

۱.اصلاح مزاج(غلبه سردو تر یعنی بلغم که اغلب سن بالاها دارن) ۲.غذا باید سبک باشه متنوع نباشه چربی و نشاستش بشدت کم باشه،تا وقتی گرسنه نشدین چیزی میل نکنید قبل از سیری هم دست بکشید یهویی هم ترک نکنید باعث ضعف میشه کم کم کمترو سبک تر کنید اگر هم مصمم بودید که حذف کنید به هیچ وجه شام و صبحانه نباشه فقط ناهار.شام خیلی مهمه۳.داروی لاغری طب اسلامی ۴.داروی کاهنده اشتها حداقل پنج قوطی.۵.دم کرده سنا و گل محمدی ۵تا۱۵ بسته درست کنید هربستتون دوتاقاشق برگ سنا و نصف قاشق گل محمدی دم میکنی دقت کنید نذارید با اب جوش بیادا !بعد از جوش اومدن اب بریزید توش دم بکشه بدن رو شستشو میده هر سه روز در میون(سنای مکّی بگیرید هندی تاثیرش کمه)۶.پنیر خصوصا با گردو بهترین وعده غذایی برای شام موقع رژیم۷.در طول هفته دوسه بار ماهی عالیه بعدش یکی دوتا خرما بخورید چون سردی ماهی زیاده (ماهی عالیه گوشتو اب میکنه).۸.گردو تخم مرغ محلی و خرمای نارس..۹.هرروز ناشتا حموم برید دوش بگیرید

نکته:چاقی بعداز زایمان فقط حموم و داروی کاهنده اشتها

تو یکی دوماه تاثیرو به وضوح میبینید..

اینارو نخورید چون چاق کنندست:گوشت لبنیات برگ چقندر انجیر سنجدخیلیییی کم بخورید و سرکه سیبو..

اینا در مورد خوردو خوراک..

حالا

شما باید تنبلی و ساکن موندن رو کنار بذارید لازم نیس بری بیرون بدویی یه نعمت بزرگ هست اینترنت.یه سری نرم افزار لاغری هست که برنامه نویسش Leap Fitness Group هستش از گوگل پلی بگیرید مثلا نوشته برنامه لاغری کل بدن یا شکم پهلو.حرکتاش استاندارده سعی کنید درست برید و حتما با برنامه معمولا ۳۰ روزه پیش برین مهم ترین قسمت این بخش گرم کردنه قبل از انجام ورزشا درجا بزنید توخونه و حرکات کششی خودتونو گرم کنید۱۰ دقیقه .دراخرم سه دقیقه در جاو دو اروم برید تا سرد کنید.

بااستفاده از BMI  تو گوگل وزن و قد و سن رو بزنی میاد چقدر اضافه وزن داری و این اینطور اگر مثلا ۳۰ کیلوعه می نویسی تو کاغذ برنامه ریزیت وزن هدفو..اگه ترازو باشه هر چند روز خودتونو وزن کنید و پیشرفتتونو ببینید عالی برای روحیتون.

به انرژی منفیا توجه نکنید شما میتونید فقط ارادتونو بالا ببرید و تلاش کنید لازم نیست زیاد هزینه کنید. موفق باشید❤

وقت شد برنامه ی چاق شدنم میذارم خودمم بهش نیاز دارم...

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بوچ بهت

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماچ به کله ات.

حالا بگو برا رفع بلغم چکار کنیم اساسی? میشه مخلوطی از ادویه ها مثل چای ماسالا بخوریم? منظورم رازیانه و فلفل سیاه و هل و میخک و زیره سیاه و ایناس?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

گلم من سه ساله که درگیر یبوستم 

و دفعات اجابت مزاجم کاهش پیدا کرده میشع بگی مزاجم چیه 

و باید چیکار کنم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

ماچ به کله ات. حالا بگو برا رفع بلغم چکار کنیم اساسی? میشه مخلوطی از ادویه ها مثل چای ماسالا بخوریم ...

قابلی نداشت

گل من اونم یکم طولانیه فعلا رعایت کن ترشیجات نوشابه چای قهوه اینجور چیزا رو نخور لبنیات برنج رو با مسلحاتش بخور مثلا برنج با زیر پنیر سیاهدانه شیر عسل

قابلی نداشت گل من اونم یکم طولانیه فعلا رعایت کن ترشیجات نوشابه چای قهوه اینجور چیزا رو نخور لبنیات ...

من بخاطر غلبه بلغم همش کسل و خواب الوده ام و تنبل.قهوه ناشتا میخوردم که انرژی بگیرم.مثل اینکه بدتر میکنه? 

گلم من سه ساله که درگیر یبوستم  و دفعات اجابت مزاجم کاهش پیدا کرده میشع بگی مزاجم چیه  و ...

باید فرمی پر کنی یه مقدار طولانیه درضمن ممکنه ادم چند تا غلبه داشته باشه ممکنه هم یدونه اگه این سوالایی که میپرسم جوابش اره بود قطعا غلبه سودا داری

یبوست رو از ۱ تا ۶ نمره بذار چقدره

وسواس.غم و غصه زیاد.افسردگی نا امیدی.خیالبافی.ترس ناگهانی.خوشبین یا بدبینی زیاد.بسیار منظم

چن مورد داری

باید فرمی پر کنی یه مقدار طولانیه درضمن ممکنه ادم چند تا غلبه داشته باشه ممکنه هم یدونه اگه این سوال ...

یبوستم مثلا هفتگی یبار یا دو هفته ییاره ولی سه ساله که دفعات احابت مزاجم کاهش پیدا کرده قبلا سه بار در روز بود مثلا الان به سختی یک بار در روز

استرسیم ،غم و غصه هم که ماشالله 😀 

زود از کوره در می‌رم البته اتفاقات بدی برامون افتاده این چند وقته 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

من بخاطر غلبه بلغم همش کسل و خواب الوده ام و تنبل.قهوه ناشتا میخوردم که انرژی بگیرم.مثل اینکه بدتر م ...

عزیزم بلغم یکم دیر درمان میشه باید زیاد رعایت کنی در توانم نیست همشو بگم از اینترنتم کمک بگیر

حمام اب داغ .پشت به افتاب بشین‌.سویق گندم و جو مخصوصا صبا ناشتا.شکر قهوه ای.قران بخون.عسل گرم.جویدن کندر مث ادامس.سیب خیلی خوبه مث یه دارو در طول روز و بایه باز معین مصرف کن.مصرف مداوم پیاز.زیاد شونه کردن موهات.مسواک چوبی.اب جوش ولرم بخور.بوی دهانو از بین میبره دندون رو تقویت میکنه.روغن زیتون.کشمش.روزه بگیر.مویز.داروی بلغم زدا.سرمه مخصوصا سرمه اثمد بکش.

اینا بدن نخور.انارترش.لیموترش.هندوانه.خیار.کاسنی‌.کاهو.خرفه.ماهی.گوشت گوساله اصلا برای همه بدههه.گیلاس .لوبیا چش بلبلی .گوجه فرنگی و سبز.شیر .کدو .الو.کیوی.پرتغال

اگه میخوری باچیزای گرموخنثی کنندش

ببخشید دیگه بقیه دارو ها به ذهنم نمیاد کرونا دارم

یبوستم مثلا هفتگی یبار یا دو هفته ییاره ولی سه ساله که دفعات احابت مزاجم کاهش پیدا کرده قبلا سه بار ...

سیب و موز.برنج.ماست

قهوه چای مخصوصا غلیظش و کافئین. 

یبوست میارن.

گشنیز سماق کلم گوشت گاووگوساله گشنیز انار ترش رب انار رب گوجه نوشانه گاز دار زرشک غذای مونده.کنسروها.سوسیس کالباس اش دوغ.اش ماست اینا خوب نیس

برگ سنا.ملین.شکر قهوه ای.خوبه

سیب و موز.برنج.ماست قهوه چای مخصوصا غلیظش و کافئین.  یبوست میارن. گشنیز سماق کلم گوشت گاووگو ...

برگ سنا دم میکنم میخورم ولی میگن پرز های معده رو از بین میبره 

برگ سنا دم میکنم میخورم ولی میگن پرز های معده رو از بین میبره 

هر چیزی زیادش بده شما باید هفته ای دو سه بار بخوری مسهله

عزیزم بلغم یکم دیر درمان میشه باید زیاد رعایت کنی در توانم نیست همشو بگم از اینترنتم کمک بگیر حمام ...

مرسی گلم.لطف کردی.انشاالله شفای عاجل برای همه مریضا

هر چیزی زیادش بده شما باید هفته ای دو سه بار بخوری مسهله

اهان ممنونم ازت مهربونم

مزاجم چیه به نظر شما