سلام عزیزان من اندام هرکسی بسیار زیباست میتونه با تلاش زیبا ترش کنه..
درکل چاقی بهتر از لاغریه چاقیی که گوشت باشه نه چربی عالی اما چربی رو باید اب کرد..
من دوره مزاج شناسی دیدم دانشجوی تربیت بدنی هم هستم به توصیم اعتماد کنید!
۱.اصلاح مزاج(غلبه سردو تر یعنی بلغم که اغلب سن بالاها دارن) ۲.غذا باید سبک باشه متنوع نباشه چربی و نشاستش بشدت کم باشه،تا وقتی گرسنه نشدین چیزی میل نکنید قبل از سیری هم دست بکشید یهویی هم ترک نکنید باعث ضعف میشه کم کم کمترو سبک تر کنید اگر هم مصمم بودید که حذف کنید به هیچ وجه شام و صبحانه نباشه فقط ناهار.شام خیلی مهمه۳.داروی لاغری طب اسلامی ۴.داروی کاهنده اشتها حداقل پنج قوطی.۵.دم کرده سنا و گل محمدی ۵تا۱۵ بسته درست کنید هربستتون دوتاقاشق برگ سنا و نصف قاشق گل محمدی دم میکنی دقت کنید نذارید با اب جوش بیادا !بعد از جوش اومدن اب بریزید توش دم بکشه بدن رو شستشو میده هر سه روز در میون(سنای مکّی بگیرید هندی تاثیرش کمه)۶.پنیر خصوصا با گردو بهترین وعده غذایی برای شام موقع رژیم۷.در طول هفته دوسه بار ماهی عالیه بعدش یکی دوتا خرما بخورید چون سردی ماهی زیاده (ماهی عالیه گوشتو اب میکنه).۸.گردو تخم مرغ محلی و خرمای نارس..۹.هرروز ناشتا حموم برید دوش بگیرید
نکته:چاقی بعداز زایمان فقط حموم و داروی کاهنده اشتها
تو یکی دوماه تاثیرو به وضوح میبینید..
اینارو نخورید چون چاق کنندست:گوشت لبنیات برگ چقندر انجیر سنجدخیلیییی کم بخورید و سرکه سیبو..
اینا در مورد خوردو خوراک..
حالا
شما باید تنبلی و ساکن موندن رو کنار بذارید لازم نیس بری بیرون بدویی یه نعمت بزرگ هست اینترنت.یه سری نرم افزار لاغری هست که برنامه نویسش Leap Fitness Group هستش از گوگل پلی بگیرید مثلا نوشته برنامه لاغری کل بدن یا شکم پهلو.حرکتاش استاندارده سعی کنید درست برید و حتما با برنامه معمولا ۳۰ روزه پیش برین مهم ترین قسمت این بخش گرم کردنه قبل از انجام ورزشا درجا بزنید توخونه و حرکات کششی خودتونو گرم کنید۱۰ دقیقه .دراخرم سه دقیقه در جاو دو اروم برید تا سرد کنید.
بااستفاده از BMI تو گوگل وزن و قد و سن رو بزنی میاد چقدر اضافه وزن داری و این اینطور اگر مثلا ۳۰ کیلوعه می نویسی تو کاغذ برنامه ریزیت وزن هدفو..اگه ترازو باشه هر چند روز خودتونو وزن کنید و پیشرفتتونو ببینید عالی برای روحیتون.
به انرژی منفیا توجه نکنید شما میتونید فقط ارادتونو بالا ببرید و تلاش کنید لازم نیست زیاد هزینه کنید. موفق باشید❤
وقت شد برنامه ی چاق شدنم میذارم خودمم بهش نیاز دارم...