2777
2789
عنوان

قبولی کنکور فکرو خیال من😕

145 بازدید | 17 پست

من کنکور دارم امسال 

از مرداد ماه دارم میخوتم

ساعت مطالعه بالا نیست اما میحونم 

۵_۶ساعت..

دوست دارم پرستاری رادیولوژی فیزیو بیارم 

اما مامانم میگ تو اگ تو ب هوای این بخونی ک ایما رو قبول شی قبول نمیشی باید ب هوای پزشکس بخونی ک اینارو قبول شی..

من حس میکنم حتی پرستاری هم قبول نمیشم یعنی حتی ازادم ب زور

نمیدونم چرا این مدلیم.

فعلا هدف تعیین نکن،هدفت رو بزار رتبه زیر ۵۰۰ شدن و سخت براش تلاش کن

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچی به ذهن بستگی داره ذهنتو بد پرورش دادی .ذهنت باید ذهن یه ادم برنده باشه تا برنده بشی 

من از بچگی ذهنیتمو ت برنده بودن پرورش دادم و خب مطمینم اگ برا هرگاری تلاش کنم توش برندم و‌اون چیزی ک میخام میشه

من حتی فک کردن ب اینک زیر ۵۰۰ بشم برام رویایی و عجیب و غیر محالبا این وضعیت درس خوندنم

الان بهترین زمان برای شروعه،اولش همینه ولی تو کلی وقت داری نا امید نباش

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

اتفاقا واقع بین باشی بهتره خب ساعت مطالعه ات رو برسون به شش یا هفت ساعت فعلا، بعد اگه تونستی یواش یو ...

من پزشکی دوست ندارم 

واقعا خیلی هم سخته قبول شدنش

چون پزشکی با جون انسانها سرکار دارن..

وباید علمت بالا باشه و مطالعه زیاد باشی 

من ادمی نیستم  ک عشق علاقه داشته نمیتونم ۸ سال درس بخونم بعدم برم تخصص بگیرم