2777
2789
عنوان

دیشب مامانم وخواهرم و یکی از زنای اقواممون اندامم رو مسخره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هیچی رد نشو خودت رد شی کافیه😂

الان مسخره ش کردی ها🙄🤔

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

حالا من همین مشکلو سر لاغر شدن داشتم 

ببین ولشون کن 

اون موقع که ۶۴ کیلو بودم همیشه مسخره میکردن میگفتن چاقی و هیچ وقت بهم نمیگفتن که تپله و خوشگله

حالا هم بخاطره حر اونا لاغر کردم میگن خیلی زشت شدی و قبلا قشنگ بودی 

تو بهترین کارم کنی باز یه نفر پیدا میشه که یه ایراد بگیره 

باور کنید این چیزا همه بی اهمیته مهم سلامتیه 

من خودم اینجوری بودم همش ناراحت بودم از اندامم اما الان حاضرم هر کاری کنم اما سلامتیام برگرده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ولی چاق بودنم قشنگه فک میکنی 

من هزارات دختر چاق رو دیدم به خودشون نمی‌رسیدند موهاشون رو شونه نمیکردن صچرتشونو نمیشستن ازشون بدم میومد 

من چند دخترم دیدم که با اینکه خیلی چاق و تپلو بودن خیلی خوشگل بود خیلیییی 

توهم فک نکن مشکل داره بدنت اندامت صورتت هرجات مهم اینه خدا تور. با سلیفه خودش ساخته پس خوشگلی تو سلیقه خدا شکی نیسس

چقدر واقعا بد هستند کسی که افسردگی گرفته را چنین مسخره کنند والا منم چاق شدم ولی هیچ کس مسخرم نکرد تازه بابام میگه به مامان وای به حالتون بهش بگین چاق شدی بزارین کنکور بده بعد لاغر میکنه

ارتش تک نفره خودت باش✌
ببخشیدا ولی چقدر بیشعور.منم مجردم ولی بخاطر داروی هورمونی و همینطور افسردگی و اصطراب و پر خوری عصبی ...

مامانم خیلی بهم میگه چاقی همش میگه بیا با من باشگاه ولی من کنکوریم هربار میگه دلم میشکنه هزار تیکه میشه

میگفتی تو..ش باشه بخندی به اقوامت 

اونوقت تو میخندیدی😂

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

خانواده منم گاهی همینن

به درک هرچی میخوان بگن

حالا مامان من خودش لباس پیدا نمیکنه از چاقی به من که ۵۵ کیلوام با قد ۱۶۶ میگه مراعات کن و فلان منم هروقت میگه از خجالتش در میام. میخوام اینو بگم اگه اندازه منم لاغر شی بازم هستن کسایی که حرف مفت بزنن

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

منم یه بار مامان و خاله م ‌‌دخترخالم نشسته بودن دور هم درباره من یه چیزیو‌مسخره میکردن (یه فیلمی بود)قششششنگ به خدمت همشون رسیدم حتی مادرم 😅واقعا خیلی مسخرست که مادر ادمم ادمو مسخره کنه و قاطی بقیه بشه خیلی زور داره خیلی  

جا اینکه دلم بشکنه حسابشونو رسیدم

چون دوست دشمن است ... شکایت کجابریم ..؟ 

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛