2777
2789
عنوان

خواهرم باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 54 پست
از دستمم ناراحته میگه به حریمم تجاوز کروی 😭

نظر منو میخوای میگم نازشم نکش اونجوری بدتر میکنی یعنی بهش میفهمونی کاری که شما کردی اشتباهه نه کار اون...با دلیل و منطق بشین حرف بزن باهاش و از معایب اینستا بگو براش...ولی خواهش میکنم التماسش نکن که کارو بدتر میکنی...

دقیقا خواهر منم کلی فحشای بد یادگرفته بود فحشای رکیک

متاسفانه اگه بدونه زیر نظره، راههای مخفی کاری بیشتری یاد میگیرن، همکلاسیهای دخترم همشون اینستا دارن  

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خواهرت خیلی لوس  بار اودمده. حریم خصوصی تو این سن معنی نداره. اتفاقا تو این سن پرخطر باید دایم زیر نطر باشه. بهش رو ندین. مگه بین خودشو شوهرش رفتی که میگه خریم خصوصی. همچنان کنترلش کنین. اصلا اینستا و تلگرام تو این سن خطر داره.

پاکش کرد  چون من تو گروهاشو میدیدم خجالت کشید پاکش کرد  ولی با منم قهره

عیب نداره عزیزم کم کم درست میشه اگه قبول میکنه باهم برید بیرون صحبت کنید منم خواهرم همین سنه میفهمم چجوره اخلاقشون 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
متاسفانه اگه بدونه زیر نظره، راههای مخفی کاری بیشتری یاد میگیرن، همکلاسیهای دخترم همشون اینستا دارن ...

ای بابا 

بخدا اینستا همچین چیز جالبی نیس 

کلی بافرهنگ ما فرق داره 

این چی بود دیگه

استارتر خواهرت خیلی لوس  بار اودمده. حریم خصوصی تو این سن معنی نداره. اتفاقا تو این سن پرخطر با ...

به نظرم گوشیهای شیائومی، متاسفانه یه فضای مخفی دارن که عمرا کسی بتونه پیداش کنه

جفتتون نداشته باشید خوبه

اون داره البته گوشیش همیشه دست خودمه همه رمزاشو دارم دیگه خودش اصلا تو اینستا نمیره میخواست پاک کنه من نزاشتم 

برایه گرفتن دستانت لحظه شماری میکنم کوچولوی من😍😘
عیب نداره عزیزم کم کم درست میشه اگه قبول میکنه باهم برید بیرون صحبت کنید منم خواهرم همین سنه میفهمم ...

قربونت برم 

مرسی خیلی ارومم کردی 

خواهر من کینه ایی و یه دندس الانم ازم متنفره 

ای بابا  بخدا اینستا همچین چیز جالبی نیس  کلی بافرهنگ ما فرق داره  این چی بود دیگه

اصلا جدا از صفحات غیراخلاقیش، صفحات مجازش هم خیلیییی متنوع و سرگرم کنندست که هر کسی رو میتونه مدتها سرگرم کنه بدون اینکه خسته بشه