2777
2789
عنوان

خواهرم باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 54 پست
قربونت برم  مرسی خیلی ارومم کردی  خواهر من کینه ایی و یه دندس الانم ازم متنفره

عزیزدلم درست میشه به مرور،میتونی با یه مشاورم مطرح کنی!نازشو نکش بذار وقتی اروم شد منطقی حرف بزن باهاش سعی کن دوستش باشی که باهات احساس راحتی کنه 🌹ان شاء الله درس میشه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
من یه پیج شخصی دارم  ۲۷ سالمه  پیج خواهر من فیک بود و کلی ادمای مختلف ک نمیشناخت توش بود ...

من۲۶ سالمه و ببخشید به عنوان کوچیکتر توصیه ای میکنم.دقیقا کار شما مثل این میمونه که به بچه ات بگی به بقیه بگو "شما" نه تو.ولی خودت به بقیه بگی "تو".کار شما هم مصداق همینه هم بخوای نصیحتش کنی و بگی اینستا بده میگه عه اگه بده پس چرا خودت نصب تو گوشیت داری.

برای بچها چون کلاس ها مجازی شده کاش خانواده ها محدودیت هایی میذاشتن و گوشی رو کامل در اختیار بچه نذارن.فقط مواقعی که کلاس مجازی دارن به بچها بدن گوشی رو...الانم شما بیشتر از این نه التماس کن و نه نصیحت بذار با خواهرت پدر یا مادرت که ازش حساب میبرن صحبت کنن و براش کم کم محدودیت رو ایجاد کنن اینجوری اگه گوشی ۲۴ ساعت دستش باشه کلا بچه از درسش میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرادی نداره بچه داری سراسر جوش و غصه اس از زمانی که میخوای برای بچه داری اقدام کنی تا پیر میشن...او ...

باورت میشه من از وقتی این خواهر کوچیکمو دیدم میگم تا اخر عمرم بچه نمیارم 

من۲۶ سالمه و ببخشید به عنوان کوچیکتر توصیه ای میکنم.دقیقا کار شما مثل این میمونه که به بچه ات بگی به ...

چجوری میشه گوشی رو ازشون گرفت، تا میگم بسه از صبح گوشی دستت بوده، میگه جزوه هام تو گوشیه، گوشی رو لازم دارم، یا تکلیف باید بفرستن، خلاصه مدرسه شده مایه دردسر، هر لحظه بهونه ای هست که با گوشی کار فوری داشته باشن

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
چجوری میشه گوشی رو ازشون گرفت، تا میگم بسه از صبح گوشی دستت بوده، میگه جزوه هام تو گوشیه، گوشی رو لا ...

بگین از جزوه هات فتو میگیرم...من خودم بچه ندارم ولی خواهر شوهرم برلی اینکه گوشی رو نده به بچه اش و اختیار بچه اش از دستش درنره حتی شده برای یه صفحه به کافینت میره...شما هم همین کارو کنین...البته به شما هم حق میدم واقعا اگه بخوای فتو بگیری از یه جزوه هزینه اش خیلی میشه من خودم جزوه ۱۶۰ صفحه ای رو تو هر برگه دو تا زده برام سیمی هم کرده شد ۸۰ هزار تومن واقعا سخته...هر برگه ای ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ واقعا زوره...ولی چه میشه کرد فک میکنم آینده بچه از این پولا واجب تر باشه عزیز دلم