2777
2789
عنوان

گن لاغری

168 بازدید | 17 پست

بچه به نظرتون جواب میده اگه از گن لاغری استفاده کنم ؟ 

ایا خودتون استفاده کردید ؟

اگه استفاده کردید میشه اسمش و مارکس رو بگید و بگید چقدر زمان برد که جواب بگیرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژن چاقی وجود نداره

شما با هپی فت کم کردید  اسمشو  شنیدم  ولی دقیق نمیدونم چطور هست  یکم توضیح   میدید        خودم جدیدا  پل مکنا   شروع  کردم یک هفتس  هنوز وزن نکردم ببینم نتیجه   داده یا نه  

شما با هپی فت کم کردید  اسمشو  شنیدم  ولی دقیق نمیدونم چطور هست  یکم توضیح   ...

یه جورایی جراحی ذهن محسوب میشه 

عالیه عالی

ینی تناسب اندام کوچیکترین هدفش محسوب میشه 

حتما به سایتش سر بزن و فایلهای رایگانشو گوش کن

یه جورایی جراحی ذهن محسوب میشه  عالیه عالی ینی تناسب اندام کوچیکترین هدفش محسوب میشه  ح ...

اها حتما فردا گوش میدم  پل مکنا هم یه همچین چیزیه  ولی روی ذهن ناخوداگاه کار میکنه  هیپنوتیزم داره    ممنون    شما چقدر کم کردید

اها حتما فردا گوش میدم  پل مکنا هم یه همچین چیزیه  ولی روی ذهن ناخوداگاه کار میکنه  ه ...

تو چله هستم 

اجازه وزن کشی ندارم 

یه جورایی کلا باید هرچیزی که مربوط رژیم هست رو از ذهنمون حذف کنیم 

خیلی راحت شدم 

همه چیز میخورم اما به اندازه ای که حس میکنم برام کافیه اصلا به خودم گرسنگی نمیدم

دیگه ولع ندارم 

حس سبکی خیلی خوبی دارم 

یه جوری شده که اگه دیگه به فکر لاغر شدنم نباشم همین حال خوبم و همین سبکی و احساس خوب از خودم برام فوق العاده ست

تو چله هستم  اجازه وزن کشی ندارم  یه جورایی کلا باید هرچیزی که مربوط رژیم هست رو از ذهنم ...

عالیه  حتما  فردا در موردش گوش میدم  ببخشید  فقط یه سوال  دیگه  رایگان  هست  یا هزینه  داره   و اگه  داره هزینش چقدره

عالیه  حتما  فردا در موردش گوش میدم  ببخشید  فقط یه سوال  دیگه  رایگان ...

یه سری فایل رایگان داره 

یه سری از دوستانی وه وزن کم کردن باهاشون مصاحبه شده 

تو سایت هست

۴،۵تا دوره داره که من پکیج کاملشو گرفتم 

تکی هم میتونی بگیری 

ینی دوره چله رو 

تا یه سال بهت آموزش میده 

و مادام العمر با گروه و مربی هستی 

هر هفته هم تو اسکای روم جلسه پرسش و پاسخ داره 

ینی مفت