2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من........داداشم همش دنبال بهانس قهر کنه قهرم کرد....اصلا برام مهم نیست.....فقط صبح خیلی گریه کردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من من من ..۵ماه پیش کات کردم هنوز منتظرشم ...دارم دیوونه میشم ..یه نفر هم جدیدا بهم پیشنهاد آشنایی داده .دکترای عمران داره دانشگاه تدریس میکنه .همه چی داره ولی قدش کوتاست ..نمیدونم چیکار کنم ..مغزم داغ کرده .دلم پبش قبلیه ..حال روحیم بده .

من من من ..۵ماه پیش کات کردم هنوز منتظرشم ...دارم دیوونه میشم ..یه نفر هم جدیدا بهم پیشنهاد آشنایی د ...

واااای چقدر مثل من هستي 

من خواستگار زياد دارم همه شرايط شون اوکیه ولی به دل من نبودن 

يکی بود خيلي خیلی به دل همديگه بوديم حتي سه بار هم ازم خواستگار ی کرد ولی خانواده ام به دلايلي اجازه‌ ندادند ومن بخاطرش خيلي غمگين م واقعا دوستش داشتم و از شخصیت ش خوشم اومد ه بود 

هفته پیش مثل همين امشب یه خواستگار داشتم 

همه ی شرایط ش اوکی همشهری بوديم هم فرهنگ ،تحصیلات و شغلش مثل خودم‌ عالی خانواده دار ، حتی پدرم خانواده اش رو کاملا می‌شناخت  

ولی به محض اینکه از در اومدن داخل‌ جوابم توی دلم منفی بود طرف اصلا به دلم نبود 

(هر چند خودم‌ هم دلم جای دیگه گیر کرد ولی خانواده ام اجازه‌ ندادند و همه چیز بین مون تمام شده )

حتی وقتی گفتند برین صحبت‌ کنيد اولش یکم مقاومت کردم ولی چون مادر آقای خواستگار خيلي محترم وناز بود و از مامانش خيلي خوشم اومد فقط به احترام مادرش و گفتيم بفرمائید و راهنمایی شون کردم رفتیم اتاق صحبت‌ کردیم 

ولی تمام مدت میدونستم جوابم منفي هست و فقط از روی ادب فقط همون یک ديدار رو صحبت کردم 

و چند روز بعدش که زنگ زدند خونه مون و که  نظر منو سوال کنند ديگه مادرم بهشون گفت قسمت نيست و آرزوي خوشبختی و سلامتی براشون کرد 

هر روز و حتی همين حالا دارم بهش فکر میکنم واقعا اون تنها کسی بود که تا حالا به دلم بوده‌ و همچنان هست 

ممکنه یه ماه دیگه اتفاقي ببینمش چون از بیمارام بوده‌ و میدونم حدود یه ماه دیگه معاینات داره نمیدونم دیدمش چی‌کار کنم ولی فکر کنم گریه ام بگيره 

واااای چقدر مثل من هستي من خواستگار زياد دارم همه شرايط شون اوکیه ولی به دل من نبودن يکی بود خيلي خی ...

اره میفهمم...

نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا میخوام برم بهش پیام بدم ولی میگم ولش کن ..اگه واقعا دوسم داشت نمیرفت ۶ماهه که نیست ..و من واقعاا انگار دارم توی جهنم زندگی میکنم