2777
2789

خواهش میکنم تمنا میکنم گین آپ مصرف نکنید 

من مصرف کردم هم اندامم خوب شد هم صورتم چاق شد ؛هم انرژی فراوانی داشتم سه ماه مصرف کردم مرتب الان که قطع کردم آرام درد شدید استخوان دارم دکتر گفت استخوانت سیاه شده.التماس میکنم مصرف نکنید .استخوان رو نابود میکنن .من مجبور شدم چارد این سایت ها بشم و بگم بلکه یک نفر هم آگاه شد .آدم کمی ژل خوب به صورتش بزنه آب زیاد بخوره پودر ژلاتین بخوره آبرسان بزنه قشنگ میشه خودش .به خدا کورتون دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم التماس میکنم خودتون گین آپ نخورین که هیچ به بچه‌گناه داره ندین کورتون داره استخوانهاش نابود میشه.بچه ها با فریب با کارتون و بازی و عدم عصبانی شدن در خانه و آرامش و ماساژ و قصه های آرام و داخل سرنگ آرد سنجد رو با شیره انگور و شیر خشک مقوی رو بریزین گلوش از روش یه ذره اب نبات بدین حواسش رو پرت کنین تا متوجه معده نشه .

گین آپ و هر چی که مصنوعی چاق کنه قشنگ نیست 

الان به چاقی یا لاغری اهمیت نمیدن که .الان تحصیلات خوب و سواد و تخصص حتی در یه اشپزی یا هنر حرف اول رو میزنه .لاغر ها با صورت استخوانی دیدم انقدر آبرسان اینا زدن صورتشون صاف و قشنگه که از چاق ها خوش تر.من مجبورا اومدم اینجا که بگم به خدا این محصولات ضرر داره .پیااااااااااده روی زیاد بکنین آب زیاد بخورین تا عرض سه سال این علایمش نابود بشه آب گرفتگی استخوان و سیاه شدن که عاملش کورتون هست .هر شب قرص سوپراکل میخورم تا ایتخوانم دردش کم بشه .یه ذره هم بوتاکس و کمی ژل میزنم چون اندام لاغر اروپایی تر و قشنگه .چاقی اصلا هم قشنگ نیست .لاغری بدن نعمته مخصوصا لباس تن ادم قشنگ دیده میشه