2777
2789
عنوان

به این بی بی چک چقدر اطمینان کنم نظربدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 87 پست
یعنی بعدش منفی بودآزمایشت

مآه پیش چند تا بی بی چک امتحان کردم هاله مینداخت رفتم آزمایش عدد بتام پایین بود یه هفته بعد خونریزی کردم تو نت خوندم فهمیدم بارداری شیمیایی بوده 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این منفیه شایدم تو عکس اینجوریه ولی دلتو به بی بی چک خوش نکن گلم منم تو ماه دوم اقدام پریم عقب افتاد بی بی چکامم هاله مینداخت اما بعد ۹ روز عقب افتادن پریود شدم صبر کن از موعدت بگذره برو ازمایش بده خیالتم راحت تره 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
۵ساله منتظرم😭😭😭😞😞

قربونت برم منم نزدیک یه سال منتظر بودم هر روشی امتحان کردم 

تهش دو بار با یه نسخه گیاهی باردار شدم ولی ان‌شالله که حامله باشی و عین سری پیش من شیمیایی نباشه منم هاله های بی بی چک کاملا مشخص بود آزمایشمم مثبت شد ولی خب ...

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
عزیزم این منفیه شایدم تو عکس اینجوریه ولی دلتو به بی بی چک خوش نکن گلم منم تو ماه دوم اقدام پریم عقب ...

بله چاره ای نیست مجبورم بصبرم فقط میخواستم بدونم دوفاستون روادامه بدم یانه یا شیاف بذارم چون یه سقط داشتم

دیدم تیکر داری گفتم پس چجوریه

حسش میکنم 🥺

بی بی چک تا حالا همش منفی بود امروزم گفتم لابد منفیه چشمام پر شد یهو دیدم مثبت شد واقعا سخته انتظار 

بله چاره ای نیست مجبورم بصبرم فقط میخواستم بدونم دوفاستون روادامه بدم یانه یا شیاف بذارم چون یه سقط ...

عزیزم از دکترت بپرس که ادامه بدی یا نه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
قربونت برم منم نزدیک یه سال منتظر بودم هر روشی امتحان کردم  تهش دو بار با یه نسخه گیاهی باردار ...

الهی بگردم خودمم تجربه بی بی چک مثبت دارم ولی بعداچ سی جی وقبل ۱۴ روز یعنی تا ۱۳روزبعداچ سی جی بارداری برام دعا کن دیگه کِی سنم بالرفت دیگه ۵ساله اقدام کردم اصلا فکرشم نمیکردم انقدر طول بکشه

حسش میکنم 🥺 بی بی چک تا حالا همش منفی بود امروزم گفتم لابد منفیه چشمام پر شد یهو دیدم مثبت شد واقع ...

انشاءالله که بارداری گلم برو ازمایش بده اگ حسش میکنی حتما هستی 😊

حسش میکنم 🥺 بی بی چک تا حالا همش منفی بود امروزم گفتم لابد منفیه چشمام پر شد یهو دیدم مثبت شد واقع ...

انشالله که بارداری یه نی نی گوگولیه نازو سالمو صالح خدابهت داده آزمایش دادی منویادت نره

انشالله که بارداری یه نی نی گوگولیه نازو سالمو صالح خدابهت داده آزمایش دادی منویادت نره

قربونت برم من 

برات یاسین می‌خونم برام دعا کن بچم سالم باشه 😍❤❤