2777
2789
آره اونم قشنگه من خوندمش.. ولی تکاور عاشقانه ست اصن ذوق میکنی بخونیش. پی دی افش نیست فعلا.. من که ضع ...

از کجا پیدا کنم

طوری زندگی کن که خدا با افتخار بگه♥اون بنده ی منه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عیب نداره اسم قشنگاش رو بگو

اسم من اتریسا رو خیلی دوس دارم و همراهش گریه کردم

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
از کجا پیدا کنم

.

اتفاقا من به یکی دو نفر دیگه هم که پرسیده بودن گفتم این کتابو خوندم قشنگ بوده، اونام هر چی گشتن پیدا نکردن کتاب تکاور چشم عسلی رو، فکر کنم بزودی بذارنش تو نرم افزار طاقچه. امیدوارم بذارنش

. اتفاقا من به یکی دو نفر دیگه هم که پرسیده بودن گفتم این کتابو خوندم قشنگ بوده، اونام هر چی گشتن پ ...

اها دستت درد نکنه حتما میخونمش

دیگه ژانر پلیسی جنایی شما چی خوندی گلم؟ چی پیشنهاد میدی؟

فعلا یادم نمیاد بعضی از پلیسیا خیلی مسخرن 

ولی ترسناک چند تا خوندم قول میدم بخونی معتاد میشی

البته اگه نترسی

دیگه ژانر پلیسی جنایی شما چی خوندی گلم؟ چی پیشنهاد میدی؟

رمان آراز پلیسی

فقط آخرش پسره میمیره

ولی درکل قشنگ بود