2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره زایمان نشد برام شد خاطره سقطم😔 

۶ ماهه بودم که تصادف کردم بچم سقط شد😔😔😔

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

فقط من رو تا در اتاق زایمان برد انقدر گریه کرده بود مامانم هنوزم که هنوزه میگه هیچ وقت ندیدم یه مرد اینطوری گریه کنه

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

شوهرم کنارم از اتاق عمل اوزدنم بیرون اون حجم از خونو که دیده بود حالش بد شد رفت بیرون ی دسته گلم واسم نگرفت😐کلا هیچی نداد بهم واسه زایمانم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

موقع زایمان پشت در اتاق بود ....

بعد از زایمان من رفته بود ارایشگاه و شیرینی خرید و اومد بیمارستان ....

روز سوم به بعد دخترم برای زردی بیمارستان بستری شد تا ۵روز 

همش پشت در بود یااز خونه غذا میاورد یا میخرید باهم میخوردیم .کلا درک بالایی داره 😊

❤️
فقط من رو تا در اتاق زایمان برد انقدر گریه کرده بود مامانم هنوزم که هنوزه میگه هیچ وقت ندیدم یه مرد ...

سر زنداداشم که رفته بودم بیمارستان داداشمم گریه میکرد شدیدد دستاش یخ کرده بود بغلم میکرد و هی گریه میکرد😂   اخر مادرخانومش گفت جمع کن خودتو 😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

موقع زایمان پشت در اتاق بود .... بعد از زایمان من رفته بود ارایشگاه و شیرینی خرید و اومد بیمارستان ...

شوهر منم همینطور ولی روز قبلش دعوامون شد اون روز که بچم دنیا آمد هر کار میکرد محلش نمیذاشتم الان که فکر میکنم چقد خاطره خوبمون تلخش کردم با قهر بی جا

شوهر منم برای بچه ی اولم هیچی برام نخرید بعدم هی منو حرص داد بابات اینجوری،مامانت اینجوری خلاصه با اینکه خیلی خوشحال بودم از به دنیا اومدن پسرم ولی با کارای شوهرم خورد تو ذوقم

برای بچه دومی هم همین طور هیچ کاری برام نکرد بعد دلش برای یه زنه که زایمان کرده بود شوهرش نیومده بود سر کار بود برای اون میسوخت هی میگفت بیچاره هیچ کسی رو نداره 

کلن واسه همین کاراش رفتم لوله هامو بستم راحت شدم لیاقت نداشت 

برای بچه اولم که بهم خبانتم کرده بود 😭😭😭

شوهر منم برای بچه ی اولم هیچی برام نخرید بعدم هی منو حرص داد بابات اینجوری،مامانت اینجوری خلاصه با ا ...

دقت کردی  هیچوقت از یادمون نمیره

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍