2777
2789
عنوان

متروواژ وقارچ واژن

648 بازدید | 55 پست

دوستان من قارچ واژن گرفتم ولی دکترم متروواژ داده موثره؟آخه متروواژ واس باکتریه که؟فلوکونازولم داده اگه تجربه ای دارید درمیون بزارید

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

فلو برای قارچه...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ۴تادونست

بله...بسته به میزانش...متفاوته... همین قدر میدن..

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
بله...بسته به میزانش...متفاوته... همین قدر میدن..

شما زود خوب شدی؟دیگه بهت چیادادن؟من سوزش بیچارم کرده باترشحات پنیری که بیرون نمیاد.

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
شما زود خوب شدی؟دیگه بهت چیادادن؟من سوزش بیچارم کرده باترشحات پنیری که بیرون نمیاد.

نگم بهتره...برای هر کس متفاوته...ان شاالله خوب میشی...امیدت رو از دست نده...تو نت سرچ‌کن که چطور پیشگیری کنی...

کلا ۴تادونست

همین چهارتا کافیه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

عزیزم واسه قارچ واژن تمام لباس زیرایی که تو دوره بیماری ازش استفاده میکردی رو بنداز دور و لباس زیر جدید بخر اگه زن هستی و تو رابطت از کاندوم استفاده میکنی یه مدت استفاده نکن ممکنه به کاندوم حساس شده باشی و باعث تشدید قارچت بشه 

سرکه سفید بگیر یک سوم یه قوطی کوچیک آب معدنی رو سرکه بریز و ما بقی رو اب پر کن و هر دفعه بعد دسشویی خودتو باهاش بشور تو همین ترکیب هم هفته ای دوبار بشین 

منم مثل شما بودم این کارارو کردم الان خداروشکر هیچ ترشحی ندارم 

همین چهارتا کافیه

بشما پمادم دادن بمن سیپروفلوکساسینم داده من کلی هزینه کرده بودم آیودی گذاشته بودم چون عفونت کردم بعد۶ماه درآورد نمیدونم چرا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️گفت خوب شدی بازم میزارم ینی خوب میشم؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
عزیزم واسه قارچ واژن تمام لباس زیرایی که تو دوره بیماری ازش استفاده میکردی رو بنداز دور و لباس زیر ج ...

وای مرسی عزیزم الان دیگه کلا شورت نمیپوشم شما چه داروهایی استفاده کردی؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸