2777
2789
عنوان

متروواژ وقارچ واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 55 پست
وای مرسی عزیزم الان دیگه کلا شورت نمیپوشم شما چه داروهایی استفاده کردی؟

ببین من هم عفونت قارچی داشتم هم  باکتریایی اگ سوزش داری شک نکن عفونت باکتریایی داری من خودم پیش چند تا متخصص رفتم هر بار با قرص مترو و پماد واژینال خوب بودم بعد اتمام دارو باز بدتر میشدم دیگه این دفعه با اسرار خودم برام ازمایش نوشتن 

قرص مترو پماد واژینال و قرص فنازومکس بهم دادن و گفتن آب و مایعات زیاد بخور جوری اب میخوردم که هر دقیقه تو دسشویی بودم و روزی ۲ بطری اب میخوردم 

داروهایی که اخرشون آزول دارن مثل فلوکونازول ایتراکونازول و ...

آهان پس متروواژ رواشتباه داده البته قبلش کلوتریمازول داده بود خوب نشدم

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من هم عفونت قارچی داشتم هم  باکتریایی اگ سوزش داری شک نکن عفونت باکتریایی داری من خودم پیش ...

ازترشحاتت کشت دادی؟هزینش چقدر شد؟آره سوزش دارم اما ترشحات رنگ وبو نداره سفید سفت و تیکه تیکس

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
نگم بهتره...برای هر کس متفاوته...ان شاالله خوب میشی...امیدت رو از دست نده...تو نت سرچ‌کن که چطور پیش ...

بمن یبار مترونیدازول وکلوترمازول داد یبار ۳تاآزیترووسه تاجنتامایسین الانم که اینا 😫😫😫

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
۱۰ ماهه درگیرشم هرچی دارو هم مصرف میکنم خوب نمیشه الانم باردارم دکترا زیاد دارو نمیدن بعد تموم شدن ...

وای نه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
ببین من هم عفونت قارچی داشتم هم  باکتریایی اگ سوزش داری شک نکن عفونت باکتریایی داری من خودم پیش ...

عزیزم یه سوال!عفونت قارچی رو بارداری تاثیر میذاره؟یعنی ممکنه باعث عدم باروری شه؟

شما چجوری بودی گلم؟؟

ببخشیدمن ترشحات سفید غلیظ دارم که اونم خیلی کم میاد یعنی عفونتم داخلی بیرون نمیاد و بوی بدی داره

هرچی دارو مصرف میکنم انگار نه انگار

ااا فنازوپیریدین همون که ادرارو نارنجی میکنه؟بمن یبار دادن من یدونه خوردم دکترم گفت قطعش کن

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
شما چجوری بودی گلم؟؟  ببخشیدمن ترشحات سفید غلیظ دارم که اونم خیلی کم میاد یعنی عفونتم داخلی بی ...

شماهم قارچی هم باکتری چون بو داره وسفیده

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
بمن یبار مترونیدازول وکلوترمازول داد یبار ۳تاآزیترووسه تاجنتامایسین الانم که اینا 😫😫😫

پس مثله خودمی...ادامه بده...ناامید نشو...منم کلی خوردم...الانم دو بار فریز شدم...البته من رو زخم دهانه رحم هم تشخیص داد برای همین فریز شدم...ممکنه مشکله شما فقط عفونت باشه...برای شوهرتم دارو داد...اگه نداد...موقع رابطه از کان.دوم استفاده کن...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
کلا داروهای دسته آزولی برای قارچ هستن به دکترتون اعتماد کنید

وای ببخشیدمترونیدازول آخرش اول داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
پس مثله خودمی...ادامه بده...ناامید نشو...منم کلی خوردم...الانم دو بار فریز شدم...البته من رو زخم دها ...

من اصلااینجوری نبودم چون کاندوم استفاده میکردم رفتم آیودی گذاشتم دیگه ول کردم وجلوگیری دیگه ای نکردم دکترم گفت ازونه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸