2777
2789
عنوان

متروواژ وقارچ واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 55 پست
من عفونت قارچی داخلی داشتم و با این وجود باردار شدم اگع عفونت داری اول خودتو درمان کن 

دکتر برای منم عفونت قارچی تشخیص داد دکتر و مترونیدازول و ازیترومایسین و پماد کلیندامایسین داد ولی نمیدونم خوب شدم یا نه خیلی کم بود تعدادشون،شما چی مصرف کردی خوب شدی؟من ۸ ماهه اقدامم یکی چند روز پیشا گفت عفونت باعث عدم باروری میشه گفتم شاید از اونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر برای منم عفونت قارچی تشخیص داد دکتر و مترونیدازول و ازیترومایسین و پماد کلیندامایسین داد ولی نم ...

من خوب نشدم چون عفونت داشتم فک نمیکردم حامله شم جلو گیری نداشتم اکثرا همین داروهارو تجویز میکنن من ۱۰ تا دکتر عوض کردم خوب نشدم مونده برا بعد زایمان ببینم چی کنم

گلم مطمئن نیستی خوب شدی یا نه برو دکتر معاینت کنه متوجه شی 

قرص مترونیدازول بخوری زود خوب میشی

خرودم خوب نشدم از طرفی به متروحساسیت شدید دارم تامیخورم اسهال شدیدمیشم

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
سلام استارتر از کجا فهمیدید عفونت دارید چون من چند وقته نه سوزش دارم نه خارش فقط ناحیه واژنم سفیدک م ...

من بیرونم میسوزه تکررادرار بعد اگه دخترنیستی و ازدواج کردی موقع رابطه ترشحات پنیری بیرون میاد ...

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
نهذبیرون نمیاد فقط روی واژنم هست هر چی پاک میکنم بازم پوست پوست میشه

اگه پوست اون ناحیست شاید اگزماس ولی حتما برای معاینه برو

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
خسته شدم خیلی سختمه

وقتی داروهات تموم میشن دوباره برو دکتر چک کنه ..اگر هنوز کامل درمان نشده باز درمان رو ادامه بده تا عود نکنه...ماست پوبیوتیک زیاد مصرف کن...وقرص لاکتوفم برای درمان عفونت قارچی بسیاااار موثره.

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بشما پمادم دادن بمن سیپروفلوکساسینم داده من کلی هزینه کرده بودم آیودی گذاشته بودم چون عفونت کردم بعد ...

اره  پماد کلوتریمازول .عفونت قارچی درمانش راحتتراز عفونت باکتریایی هست...من با سیپرو حساسیت شدید دارم..مترونیدازول مصرف میکردم...از هیچ شوینده و وژل بانوان هم استفاده نمیکنم دیگه...چون باعث عفونت قارچی میشدن واسه من..لباسام رو حتما اتو میکشم .اینا تو روند درمان وعود نکردن خیلی موثر بود واسه من

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
اره  پماد کلوتریمازول .عفونت قارچی درمانش راحتتراز عفونت باکتریایی هست...من با سیپرو حساسیت شدی ...

دعاکن زود خوب شم شما دیگه برنگشت قارچتون؟روش جلوگیریتون درحال حاضرچیه؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
دعاکن زود خوب شم شما دیگه برنگشت قارچتون؟روش جلوگیریتون درحال حاضرچیه؟

نه گلم..بچه نداریم پیشگیری نمیکنیم

مرسی بابت راهنمایی هات بهتریناسهم قلب مهربونت

مرسی عزیزم..همچنین😘🌺