2777
2789
عنوان

وقتی دلتون بگیره چیکار میکنین

188 بازدید | 24 پست

وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟

من الان خیلی دلم گرفته مادرم مریضه کرونا گرفته توی اتاق دیگه قرنطینه نمیشه برم باهش حرف بزنم 

دلیل این که دلم گرفته هم اینه که درگیر یه رابطه اشتباهی شده بودم و به طرف گفتم منو بلاک کنه و دیگه باهم حرف نزنیم و همه چی رو تموم کردم ظهر حالم خوب بود یک ساعتی خوابیدم از وقتی بیدار شدم دلم گرفته نمیدونم چطور خودمو قانع کنم که اون رابطه و ادامه دادن بهش اشتباه بوده☹

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

گریه میکنم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواد مقوی واسه کرونا=ماهیچه خیلی مهمه 🥰مایعات فراوان مثل آب هویچ و شیر موز یا کمپوت گیلاس🥰تخم مرغ آب پز🥰اخبار منفی ممنوع باعث استرس میشه استرس هم سیستم دفاعی بدن رو پایین میاره 🥰چای دارچین و زعفرون و زنجیل زیاد بخورین حتی وقتی مریض نیستین خیلی عالیه البته زیاد زجیبیل باعث قلب درد میشه تعادل داشته باشه🥰موقعی که مریض شدین حمام نرین🥰خربزه و هندوانه و انگور خیلی بده موقعی که مریض هستین قبلش مشکلی نیست 🥰لبینات و مرکبات در زمان کرونا نخورین قبلش مشکلی نیست 🥰🥰عسل عالیه سعی کنین همیشه بخورین 🥰حتما ی ازمایش بدین ببینید چ ویتامینی کم دارین بعد دارو مصرف کنین چون اگه ویتامین بدنتون کم باشه موقع مریضی حالتون بد میشه🥰این موارد نکات خیلی خوبین همیشه به تغذیه تون برسین انشالله همیشه سلامت باشین🥰🥰😍

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

گریه میکنم اهنگ گوش میدم کتاب میخونم اشپزی میکنم 

میام تو گوشی 

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

بیاین راز کرونا نگرفتن بگم براتون 😂😂 

عاقا الان نیاین باز منو بخورین تو رو خدا خب صدرصد دلیل های دیگه هم داره چ برای نگرفتن چ برای گرفتن ولی من میگم اینا مهمن پس انرژی منفی ندین مرسی دوستان ❤️❤️ 

من دیدم کسایی که کرونا نگرفتن تو اطرافم یا دیر گرفتن اینارو رعایت کردن 

1 ماسک زدن 

2 تغذیه شون خیلی خوب بوده خصوصا میوه 

3 اب زیاد خوردن در طول روز 

و چند نفر گفت شب قبل خواب اب نمک قرقره کنین هم واسه دندون خوبه هم ویروسی تو گلو باشه میبره یعنی مهم ترین که خواستم بگم این بود پس شب قبل خواب اب نمک قرقره کنین

قدم میزنم 

فیلم میبینم 

با کاری خودمو مشغول میکنم 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

برای امیکرون شنیدم ی سرم هس رینگر اسمشه کلی ویتامین و اینا توشه حالا قبل اینکه بزنین به دکتر یا پرستار شرایط خودتون رو بگین واستون ضرر نداشته باشه ❤❤❤❤ 

قرص جوشان بخورین میتونین این شربت ایمونس خوبه بخورین بعد غذا بخورین که میشه روزی 2 قاشق 😬❤ 

قرص جوشان ویتامین c  هزار میلی گرم رو میتونین  روزی 1 دونه بخورین خیلی اگه از طعمش بدتون میاد همون شربت بالا رو بخورین 

آب هویج آب سیب و اب پرتغال عالیه 

روزی 3 بار اب نمک خوبه 

سرخود آنتی بیوتیک که یکیش اینه 👈( ازیترومایسین )مصرف نکنین فقط همونی که دکتر  میگه مصرف کنین چون عوارض داره بدن در برابرش مقاوم میشه ولی اگه دکتر گفت دیگه بخورین عیب نداره 😇 

ویتامین D سر خود نباید بخورین چون چربه عوارض داره و دوز های مختلفی داره 

باید ازمایش خون بدین پزشک تشخیص بده😘😘

@midwifery_mameai