2777
2789

خشک کننده استفاده میکنم چون امیکرون گرفتم .الان ای بی بی چک یعنی مثبت کاذب هست و اثر اون داروهاست..؟؟؟🤔🤔🤔🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فک نکنم ربطی داشته باشه فردا حتما برو دکتر ک داروها ضرر نداشته باشه برات

تاریخمو فراموش کرده بودم بعد درگیر این امیکرون بودم یهو یادم امد😂کلی دارو مسکن قوی و سروم شربت این چیزا خوردم اخه

ن عزیزم بی بی چک ربطی ب دارو نداره وقتی مثبته ینی ۹۰% بارداری مبارکت باشه😊

تاریخمو فراموش کرده بودم بعد درگیر این امیکرون بودم یهو یادم امد😂کلی دارو مسکن قوی و سروم شربت این چیزا خوردم اخه 😂😂😂

فکر نکنم عزیزم مسکن منم زیاد میخورم ولی تا الان خط نیفتاده.فقط فکر میکنم هورمونیا ممکنه کاذب بشن مثل ...

چند باری مثبت کاذب شده بود بعدش پریود شدم دیگه باور نداشتم دو خط 😂😂😂

تاریخمو فراموش کرده بودم بعد درگیر این امیکرون بودم یهو یادم امد😂کلی دارو مسکن قوی و سروم شربت این ...

اوایل بارداری روی بچه تاثیری نداره فقط حواست ب جوشونده هایی ک میخوری باشه ک باعث سقط نشن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چند باری مثبت کاذب شده بود بعدش پریود شدم دیگه باور نداشتم دو خط 😂😂😂

عزیزم .منم موقع امپول hcg مثبت کاذب شد بی بی چکم خیلی حس خوبی بود با اینکه میدونستم کاذبه.ولی این داروها نه عزیزم فکر نکنم تاثیری داشته باشن.مبارکت باشه

عزیزم .منم موقع امپول hcg مثبت کاذب شد بی بی چکم خیلی حس خوبی بود با اینکه میدونستم کاذبه.ولی این دا ...

والا یه مدت همین امپول رو میزدم حتی بی بی مثبت هم نمیشد 

دفعه های بعدی ک مثبت میشد انگار بارداری شیمیایی بودن

والا یه مدت همین امپول رو میزدم حتی بی بی مثبت هم نمیشد  دفعه های بعدی ک مثبت میشد انگار باردا ...

فردا برو آزمایش بارداری بده بعدم برو پیش دکتر بگو ک بارداری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️