2777
2789
عنوان

اومیکرون 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 26 پست

من توصیه نمیکنم عزیزم

اینا کاراییه ک خودم براخانوادم کردم بااینکه منم الان روز سوممه نسبت ب بقیه سبکتر و بهترگرفتم

الان ک علائم ندارن شاید مریض نشده باشن

ویتامین دی ۵۰۰۰۰ هفته ای یه دونه،اصلا زیاده روی نشه تا وقتی ک مطمئن نشدین اینم برا تقویت سیستم ایمنیه

شربت ایمونس براتقویت سیستم ایمنی بدن روزی دوقاشق

قرص جویدنی ویتامین ث

قرص زینک خارجی

مامان من۵۰سالشه وقتی کرونا گرف روزی یه دونه آسپرین بهش دادم(وقتی گرفت قبلش ن)

اگه مبتلاشدن اولش ممکنه خودش رو باگلودرد و تغییرصدا باشه ممکنه هم تب و بدن درد خودشو نشون بده

موقع تب و بدن درد استامینوفن۵۰۰ ناپروکسن ۵۰۰ هرهشت ساعت

برا گلودردم دیفن هیدرامین خوبه با شربت آلرگارد ک برا کرونائه و قرقره با سرم نمکی

دمنوش آویشن+بابونه+سرقاشق چای خوری کتیرا+پونه

اینا همه رو خودم انجام دادم

من خودمم از اون تقویتیا استفاده کردم خیلی سبکتر گرفتم

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
دوتا ویتامین دی ۵۰۰ بخور با دوتا ویتامین c سه چهار روز استراحت کنید که اگر گرفتید ضعیف بگیرین لبنیات ...

ویتامین دی دو تا با هم ؟

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک لیوان شیر با یک قاشق چایخوری زردچوبه بجوشونید با یک قاشق عسل هر روز صبح همتون بخورید سیستم ایمنی بدن تون قوی می کنید توی گوگل سرچ کن فوایدش میاره 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

میدونی مشخص نیس بعد پنج روز واگیر داره یا نه ولی کلا استرس نداشته باش بخدا انقدر دیدم کسایی که استرس ترس کرونا نداشتن تاحالا نگرفتن با وجود رعایت نکردن دیشب یه دکتری میگفت ویتامین الکی نخورین اگه بدنتون کم داره و تو ازمایش مشخص شده بخورین 

من توصیه نمیکنم عزیزم اینا کاراییه ک خودم براخانوادم کردم بااینکه منم الان روز سوممه نسبت ب بقیه سب ...

خیلی مچکرم از توضیحاتتون عزیزم 💛 بله درسته 👌🏻👌🏻 اتفاقا ویتامین دی هم میخوریم ... ، انشاالله شماهم هرچه زودتر بهبودی کامل پیدا کنین😍💛

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣
میدونی مشخص نیس بعد پنج روز واگیر داره یا نه ولی کلا استرس نداشته باش بخدا انقدر دیدم کسایی که استرس ...

اره واقعا همین استرس خودش سیستم ایمنی بدنو ضعیف میکنه 👌🏻👌🏻 بله درسته هرچی اندازش خوبه😊 

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣
خیلی مچکرم از توضیحاتتون عزیزم 💛 بله درسته 👌🏻👌🏻 اتفاقا ویتامین دی هم میخوریم ... ، انشاالله شما ...

قربونت عزیزم ممنونم❤️

تومصرف ویتامین دی زیاده روی نکنین ضررداره

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
بله اتفاقا منم شنیدم 👌🏻🌹

من هر وقت سرما میخورم استفاده میکنم گلو دردم رو آروم می‌کنه چند هفته پیش مریض شدم یک لیوان صبح یک لیوان شب میخوردم عالیه

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒