2777
2789
عنوان

بیاین دردودل کنیم🤗❤

75 بازدید | 10 پست

هر چییییییی که دلتون میخواد بگین ینی کلا هرچه میخواهد دل تنگت بگو😂❤

حرف هایی بزنین که امید و آرامش و انگیزه به هم بدیم و اعتماد به نفس همو بالا ببریم❤یا هر مشکلی که دارین بگین تا به هم کمک کنیم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم مرگ میخواد

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من دلم مرگ میخواد

علتشم اینه که کسی درکت نمیکنه آره؟

ولی تو بی کس نیستی چون تو خدا و خودت رو داری و همین دوتا همراه بهت کمک میکنن تا به هرچیزی که میخوای برسی❤انتظار درک کردن از آدمیزاد نداشته باش چون اونا تا دردتو نکشیده باشن درکت نمیکنن و خودت خودتو درک کن ولی من نه تنها تو رو بلکه همرو درک میکنم و از ظاهر قضاوتشون نمیکنم❤

همه اطرافیانم همینجوری بودن همه رو باید بزارم کنار

حتما بالاخره یک نفرو پیدا میکنی که درکت کنه و نزنه تو ذوقت.هر پنج انگشت دست با هم یکی نیستن و همه آدم ها هم بی درک نیستن❤