2777
2789

من صفرم ولی میخوام استارت بزنم

هدفم مهندسی کامپیوتر شهر خودمونه

میشه بگید روزی چند تا عمومی و چند تا تخصصی بخونم؟

Army_forever💜

اخیرا ندادم سال ۹۲ یا ۹۳ بود رتبم دورقمی شد 

سوالی داری بپرس جواب بدم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

شهر خودتون کجاست؟

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل روز دوتا درس تخصصی دوتا عمومی بردار بخون 

ببین کدوم فصلا بیشتر سوال میاد بشین بخون 

کنالای آزمونیکو تو تل و اینا رو جووین شو آزمون رایگان با جوابب دانلود کن

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
داخل روز دوتا درس تخصصی دوتا عمومی بردار بخون  ببین کدوم فصلا بیشتر سوال میاد بشین بخون  ...

خب مشکل همینه نمیدونم از کجاها بیشتر سوال میاد

بعد من تجربی ام ۱۲ . ولی میخوام ریاضی بدم سر همین مجبور یکسری مباحث رو حذف کنم

Army_forever💜
داخل روز دوتا درس تخصصی دوتا عمومی بردار بخون  ببین کدوم فصلا بیشتر سوال میاد بشین بخون  ...

کانال میشناسید مطالب به درد بخور بزاره؟

یکم گیج شدم چی بخونم کی بخونم

ولی نمیتونم معطل کنم، خیلی دوست دارم امسال قبول شم

Army_forever💜
اراک

همشهری😅 من ته رشته های شهرمونو دراورده بودم 🤣

تا پنج هزار قبولی تو تخمین رتبه قلم چی بزن پنج هزار درصداشونو ببین

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
همشهری😅 من ته رشته های شهرمونو دراورده بودم 🤣 تا پنج هزار قبولی تو تخمین رتبه قلم چی بزن پنج هزار ...

😅😅✌

آره همین حدود ها شنیده بودم

ای کاش مباحث مهم و اونایی که درصد سازن رو یه جا گفته بود

در به در دنبال همچین چیزی ام

Army_forever💜

اگه تجربی بودی 

حتما ماتریس رو بخون هم آسونه هم سوال میاد ازش 

از آمارم مجموعه زیر مجموعه رو بخون 

حسابان  حد، مشتق، مثلثات، تابع رو پیشرفته بخون قانونای خارج کتابو تستی رو بخون مثل هوپیتال برای مشتق یا هورنر برای تقسیم 

فیزیکم من فصل مدارو خیلی دوست داشتم آسون بود سوالم ۴-۵ تا اومد 

مدار ،مغناطیس، حرکت شناسی، فشار، قوانین گاز ها، دینامیک(قانونای نیوتون) ، نوسان اینا هم آسونن هم سوال زیاد دارن 

اصل لانه کبوتری گسسته هم آسونه هم یه سوال داره

اگه تجربی بودی  حتما ماتریس رو بخون هم آسونه هم سوال میاد ازش  از آمارم مجموعه زیر مجموع ...

ماتریس چیه

کلا شوتم

گفتم عمومی خوب بخونم +شیمی+ فیزیک با این تفاوت که فصل هایی که تو تجربی نیست حذف کنم و دینامیک و سینماتیک هم حذف( یکی بهم گفت سنگینه حذف کن) برای ریاضی موندم چکار کنم ، یکی گفت فقط حسابان بخون

Army_forever💜
ماتریس چیه کلا شوتم گفتم عمومی خوب بخونم +شیمی+ فیزیک با این تفاوت که فصل هایی که تو تجربی نیست حذ ...

اشتباه محض 

منم خیلی رو حسابانم حساب باز میکردم ولی دیدم آسون ترین سوالها مال هندسه و گسسته و آمار بود 

ماتریس فصل یک هندسه دوازدهمه که هیچ پیش زمینه ای هم نمیخواد حتما بخونش مجموعه زیر مجموعه هم خیلی آسونه بخون 

روی تابع خیلی کار کن fog  و وارون و... 

حد و مشتق هم بخون ریاضی صفر نزن ضرر میکنی فقط رو حسابان حساب نکن بقیه هم بخون 

دینامیک سینماتیک تشریحیش آره سخته ولی تستی بخونی میتونی جواب بدی 

مغناطیس و فشار و مدار رو حتما بخون تشریحیشم کارتو راه میندازه 

کانال hello konkor  اگه درست یادم باشه فیلم کنکوری میذاره