2777
2789

سلام خانما

لطفا کسایی که با همچین موردی اشنا بودن واسه کسایی که هنوز ازدواج نکردن از تجربه هاشون بگن

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

من اولین بار بهش گفتم روز نامزدی یه شاخه گل طبیعی برام بیار..پرسیده بود از خانوادش واونها اجازه ندادن..وای کاش به نشانه ها دقت میکردم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

من اولین بار بهش گفتم روز نامزدی یه شاخه گل طبیعی برام بیار..پرسیده بود از خانوادش واونها اجازه نداد ...

قبل تر از اون نشونه ای ندیده بودی؟

تو دوران اشنایی و خواستگاری و اینا

چند سالش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به خود پسر نگاه کنی

پسر بلد باشه حد و مرز بزاره حله

مثلا ازش بپرس تو تصمیم گیریا با کسی مشورت میکنی؟یا مثلا بگو اگه موقع خرید چیزی نظر من با مامانت فرق داشت چیکار میکنی؟

اگه گفت نظر مادرم مهمه و یه همچین چیزی،یعنی عرضه نداره حد و مرز بزاره که دخالت نکنن

قبل تر از اون نشونه ای ندیده بودی؟تو دوران اشنایی و خواستگاری و ایناچند سالش بود

تمام حرف های اشنایی وخواستگاری را رفت مو به مو واسه خانوادش تعریف کرد..گفت ما خانواده ای هستیم که باهم مشورت میکنیم...فوضولا.‌الانم چیزی بخام بخرم قبلش مطلع هستن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

باید به خود پسر نگاه کنیپسر بلد باشه حد و مرز بزاره حلهمثلا ازش بپرس تو تصمیم گیریا با کسی مشورت میک ...

خب من تو جلسه های خواستگاری هر سوالی که بپرسم اونا جوابیو میدن که من دلم میخواد بشنوم

واسه من رفتارشون مهمه نمیدونم تا چه حد دخالت نشونه ذوق و علاقه خانوادس

تمام حرف های اشنایی وخواستگاری را رفت مو به مو واسه خانوادش تعریف کرد..گفت ما خانواده ای هستیم که با ...

اهاا

منم یه مورد اینجوری داشتم رد کردم

۲۶ سالش بود

اهاامنم یه مورد اینجوری داشتم رد کردم۲۶ سالش بود

مرد بچه ننه پیرت میکنه‌‌ازمن کاش،قلدر بود ولی بچه ننه نبود

به نظرم کلا باید ارتباط پدر خانواده با مادر، نحوه برخورد مادر خانواده با پسر و همسرش و نحوه رفتار پسر در برابر مادر رو چک کرد. خانواده های دخالتگر طبق چیزی که من از اطرافیان دیدم، معمولا سوال از خودت هم زیاد از حد میپرسن، چیشد که فلان خونه رو خریدین؟ کجا کار میکنه خواهرت؟ حقوقش چطوره؟ درصورتی که این طور ماجراها اصلا بهش ارتباطی نداره. میدونی کلا خانواده دخالتگر خیلی توی قسمتهای ریزی از اشنایی طرفین میتونن دخالتشون رو بروز بدن، بتید موقعیت پیش بیاد تا بفهمی الان این یه هشدار بزرگه که این خانواده دخالت بیجا دارن 

مرد بچه ننه پیرت میکنه‌‌ازمن کاش،قلدر بود ولی بچه ننه نبود

اره منم قلدر و زرنگ رو ترجیح میدم به ساده و اروم

به نظرم کلا باید ارتباط پدر خانواده با مادر، نحوه برخورد مادر خانواده با پسر و همسرش و نحوه رفتار پس ...

درسته مرسی از نظرت

خب من تو جلسه های خواستگاری هر سوالی که بپرسم اونا جوابیو میدن که من دلم میخواد بشنومواسه من رفتارشو ...

به جوابا نگاه کن

جواب چطوری میده؟ خیلی ایده آل گرایانه؟

اگه رفتار میخوای باید یه مدت باهاش رفت و آمد کنی

باهاش بری بیرون تا دستت بیاد

به جوابا نگاه کنجواب چطوری میده؟ خیلی ایده آل گرایانه؟اگه رفتار میخوای باید یه مدت باهاش رفت و آمد ک ...

اصلا تا الان هرخواستگاری که داشتم هرچی من گفتم موافق بودن

حتی یکیش چون خانواده من مذهبی ان گفت که من نماز و روزه خیلی برام اهمیت داره و مقیدم بهشون

من گفتم که من  این مدلی نیستم، سریع گفت ارهه منم باورت میشه امسال روزه نگرفتم؟

واسه همینم رفتارشون فقط برام اهمتی داره

اصلا تا الان هرخواستگاری که داشتم هرچی من گفتم موافق بودنحتی یکیش چون خانواده من مذهبی ان گفت که من ...

پس معلومه خیلی وانمود میکنن الکی و این اصلا خوب نیست 

چون بعدا سر زندگی که رفتید میان از ملاکاشون میگن

آدم تو دوران آشنایی باید صادقانه راجع به ملاک هاش حرف بزنه

اما باز سوالی بپرسی که هدفش معلوم نباشه کمتر میتونه وانمود کنه 

مثلا همون سوال که با کسی مشورت میکنی؟

یعنی سوال بله خیر نپرس،یه سوال باز بپرس که جوابشو ندونه کدوم مطلوبه برات 

پس درکل اگه از کسی خوشت اومد باید باهاش بری بیرون و رفتارشو تو بیرون ببینی که 

پس معلومه خیلی وانمود میکنن الکی و این اصلا خوب نیست چون بعدا سر زندگی که رفتید میان از ملاکاشون میگ ...

اره 

اصلا نمیشه تو خواستگاری سنتی به نتیجه رسید