2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

404 بازدید | 38 پست

بچه ها من امروز آزمایش دادم گفت یه هفته دیگه آماده میشه اما اگه مثبت منفیشو بخوای ظهر بیا بهت میگم، زنگ زدم دمه ظهر بهم گفت منفیه. 

اما دیشب بی‌بی چک زدم بازم هاله داره 

ازش پرسیدم چنده عددش گفت فک کنم 4 بود، بچه ها بنظرتون کاملا منفیه بیخیالش بشم؟؟؟ امروز موعدم بود از شدت کمر درد و پا درد بزور سرپام صبحم سر درد داشتم اما خبری نبود از پری تاحالا اینجور نشده بودم اینجور حالاتو بعد از اومدنش اونم تو دو سه ساعت بعدش داشتم همیشه. 

کسی هست بتاش پایین بود و بعد چند روز دوباره رفت بالا 🥺😭 توروخدا راهنماییم کنید شنبه باید برم دندون پزشکی، پنجشنبه چون شک کردم تو مطب بودم نوبتمو کنسل کردم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا رو نهایت ۳الی۴ساعته جواب میدن چخبره یک هفته فاصله ؟!

آخه رفتم درمانگاه، همه رو یه هفته ای جمع میکنن آخر هفته باهم انجامشون میدن از تنبلیشون

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

عزیزم زود رفتی بزار تاخیر بیوفته تو پریودت بعدش برو..انشاالله ۵ روز دیگه مثبت باشه و باردار باشی🥰🥰

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
چرا اینقدر زود جلو تر از موعد ازمایش میدین که سردرگم بشی بزار موعدت ک گذشت یه هفته ازمایش بده

عزیزم چون نوبت دندون پزشکی دارم رفتم آزمایش دادم، میترسم برم بعد این همه زحمت باردار باشم و سقط بشه

بتا رو نهایت ۳الی۴ساعته جواب میدن چخبره یک هفته فاصله ؟!

حالا عجیبیه آزمایشگاهش اونجاست که هم عددو میدونه هم مثبت و منفیشو....اونوقت دقیقا چیش قراره یه هفته دیگه آماده شه خدا میدونه

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
عزیزم چون نوبت دندون پزشکی دارم رفتم آزمایش دادم، میترسم برم بعد این همه زحمت باردار باشم و سقط بشه

نه گلی اول بزار موعدت بگذره بعد برو دندون پزشکیو فعلا کنسل کن یه هفته

شنبه ساعت چند نوبت دندون داری ؟ 

لااقل بندازش عصر 

صبح اول وقت برو آزمایش بده تو آزمایشگاه خصوصی تا عصر بهت بگن نتیجه رو