2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی طلاقا داره زیاد میشه فقط بخاطر همین مادرشوهراست  بعد برنامه عشق ابدی میسازن چند تا بچه ننه رو میریزن توش سن کم مامانم میکنن پسرا .نمیگیم احترام نزارین بزارین نه اینکه زنتونو زیر پا له کنین چون مامانه بدش میاد از ازدواج کردن و زنت .به نطر شما احترام بیش از حد صحیحه!!!

هیی عزیزم چی شدهه

چهار ماه پیش عقد کردم بعد بیست روز همسرم تصادف کرد آمبولی گرفت دو ماه بیمارستان بود بعدش روزی که از بیمارستان مرخص شد دیگه هیچ حرفی با من نزد و گفت فقط طلاق حالا درد اینکه دوماه گریه و زاری برای خوب شدنش به کنار قهرش هم زمین گیرم کرده. باورم نمیشه خیلی عاشقم بود داستان عشقمون زبان زد فامیل بود چیشد که به اینجا رسیدیم😭😭😭😭

چهار ماه پیش عقد کردم بعد بیست روز همسرم تصادف کرد آمبولی گرفت دو ماه بیمارستان بود بعدش روزی که از ...

هعیییی خیلی بده خواهر نکنه چشمتون زده

منم مثل توام میخوام طلاق بگیرمم سخته خیلی سخته  کسی رو ک دوسش داری باید ازش جدا شی

هعیییی خیلی بده خواهر نکنه چشمتون زدهمنم مثل توام میخوام طلاق بگیرمم سخته خیلی سخته کسی رو ک دوسش د ...

فک کنم درد از این سخت تر وجود نداره 😭🥺💔 عزیزم شما بچه دارین ؟چند ساله ازدواج کردین