2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 38 پست
حالا عجیبیه آزمایشگاهش اونجاست که هم عددو میدونه هم مثبت و منفیشو....اونوقت دقیقا چیش قراره یه هفته ...

فقط برا اذیت کردنه خیر ندیده ها

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
شنبه ساعت چند نوبت دندون داری ؟  لااقل بندازش عصر  صبح اول وقت برو آزمایش بده تو آزمایشگ ...

یعنی ممکنه زود بوده؟؟؟ نوبتم میشه گفت شبه 7ونیم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه اگه جنین تشکیل شده سقط نشه. پروژسترون همین علایم کمردرد و... داره. فکر کردم بخاطر اونه

آها نه قربونت، اصلا نمیدونم باردارم یا نه که بخوام استفاده کنم اگه مطمئن بودم اصلا دکتر نمی‌رفتم برا دندونم

یعنی ممکنه زود بوده؟؟؟ نوبتم میشه گفت شبه 7ونیم

والا من به اونجایی ک رفتی اعتماد ندارم طرف بهت عدد بتا میگه منفی رو میگه اما میگه یک هفته دیگ مشخص میشه 

صبح ساعت ۷/۳۰برو آزمایشگاه خصوصی تا ۶بهت ج میدن 

نهایت زود هم بری مشکوک نشون میده منفی نشون نمیده

نه گلی اول بزار موعدت بگذره بعد برو دندون پزشکیو فعلا کنسل کن یه هفته

اینجور میگی، بچه ها میشه نظرتون رو راجب حرف این دوست عزیزم اگه شمام موافقید بگید و لایک کنید پیامشو ممنون میشم

والا من به اونجایی ک رفتی اعتماد ندارم طرف بهت عدد بتا میگه منفی رو میگه اما میگه یک هفته دیگ مشخص م ...

اینم هست ممنون از نظرت عزیزم شاید همینکارو کنم. 

چند باشه عددش مشکوک میشه؟؟؟ 

اینجور میگی، بچه ها میشه نظرتون رو راجب حرف این دوست عزیزم اگه شمام موافقید بگید و لایک کنید پیامشو ...

عکس بی بی رو بزار من ی دوستی داشتم بی بی چکش هاله داشت ازمایشش منفی دقیقا عددش ۴ بود ولی بعدش مثبت شد 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
عکس بی بی رو بزار من ی دوستی داشتم بی بی چکش هاله داشت ازمایشش منفی دقیقا عددش ۴ بود ولی بعدش مثبت ش ...

هاله اش کمرنگه اما از دور هم مشخصه

عکس بی بی رو بزار من ی دوستی داشتم بی بی چکش هاله داشت ازمایشش منفی دقیقا عددش ۴ بود ولی بعدش مثبت ش ...

واقعا بعد چند روز مثبت شد نمیدونی گلم؟؟؟ 

واقعا بعد چند روز مثبت شد نمیدونی گلم؟؟؟ 

نمیدونم ولی اخرش مثبت شد بعد چند روز رفت ۴۰ شد 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
 دوباره بزن 

حالا باز فردا صبح میزنم ممنون که جواب دادی گلم مرسی

قربونت عزیزم برا منم دعا کن 

عزیزم حتمااا با جون و دل قول میدم سر نماز دعات کنم خدا دامنتو سبز کنه و بهت یه بچه سالم و صالح ببخشه... 

توام دعا کن باردار باشم اصلا خواب ندارم از فکرو خیال و توهم🥺😭