2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 38 پست
عزیزم حتمااا با جون و دل قول میدم سر نماز دعات کنم خدا دامنتو سبز کنه و بهت یه بچه سالم و صالح ببخشه ...

انشالله عزیزم منم دعات میکنم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله هستی

مرررررسی مهربونم الهی که حاجت روا باشی بحق این ماه عزیز

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
عزیزم زود رفتی بزار تاخیر بیوفته تو پریودت بعدش برو..انشاالله ۵ روز دیگه مثبت باشه و باردار باشی🥰🥰

مرررسی عزیزدلم، امروز بی‌بی چک زدم دوباره خیلی سریع به هاله انداخته، اما جواب اون خانمه آزمایشگاهه ناامیدم کرده، امروز روز دومه پریمه که نشدم، اگه این هفته نشدم هفته دیگه میرم آزمایش دعاکنید برام😭🥺

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
مرررسی عزیزدلم، امروز بی‌بی چک زدم دوباره خیلی سریع به هاله انداخته، اما جواب اون خانمه آزمایشگاهه ن ...

حتما عزیزم

چون بتای شما ۴ بوده احتمالا یه خبرایی هست ولی چون زود رفتی..درست نشون نداده..احتمالا هورمون بارداری هنوز مقدارش زیاده نشده🥰🥰

بزار چند روز بگذره بعدش برو😍

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
حتما عزیزم چون بتای شما ۴ بوده احتمالا یه خبرایی هست ولی چون زود رفتی..درست نشون نداده..احتمالا هور ...

انشالله عزیزم حتما به امید خدا

برای من هم دعا کن باردار بشم گلم🙏🙏

عزیزدلم حتمااا از صمیم قلب دعات میکنم سرنماز خدا دامنتو سبز کنه انشالله🌺🌺