2777
2789

سلام عزیزم خوبی اگه یادت باشه ما. مرداد باهم ای یو ای انجام داده بودیم 

من دکترمو عپض کردم بهم. داروهای دورشو داده تا انشالله. اردیبهشت دوباره ای یو ای بشم

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
سلام عزیزم خوبی اگه یادت باشه ما. مرداد باهم ای یو ای انجام داده بودیم  من دکترمو عپض کردم بهم ...

سلام عزیزم آره یادمه من دیگه هیچ اقدامی نکردم اما میخواستم این ماه آی یو آی کنم دوباره.شایدم بعد عید یهو برم آی وی اف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر خدا بخواد می‌خوام این ماه دوباره آی یو آی کنم

به سلامتی عزیزم انشاالله که بیای خبر خوش بدی

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
سلام عزیزم شما آی یو آی نکردی؟

نه عزیزم دارم   دارو مصرف میکنم که انجام بدم احتمالا اردیبهشت انجام بدم اخه کیست دارم 

شما انجام دادی؟؟؟؟

آره عزیزم اما سه چهار روز دیگه آزمایش میدم 

انشاالله مثبت بشه عزیزم

منفی شدش عزیزم 

وای خدا به نظرت من برم دوباره نمیدونم چیکار کنم هیچ کسی رو ندیدم با ای یو ای باردار شده باشه😔