2777
2789

شوهرم روزی چندین ساعت گیم بازی میکنه از دوسه سال پیش بهش گفته بودم حق نداره با دختربازی کنه اونم گفت باشه همیشه هم چکش میکردم بازی نمیکرد الان ی ماهه دیدم ی دختره هم تو گروهشونه روش اوردم گفت فلانی اورده رفیقاشم تو بازی همه مجردن خلاصه هرچی باهاش سروکله زدم ک وقتی دختره هست تو نرو اول گفت باشه بعدا دیدم باز قایمکی میره قاطیشون بعدم میگه خوب توام بیا مگه من باهاشون لاس میزنم چیکارشون دارم

منم چندروزه باهاش سنگین شدم و زیاد محلش نمیدم اما الان خوابه گوشیشو چک کردم دیدم تو گروهشون فقط ی دختر نیست و سه تا دخترن. من قبلا این بازی میکردم اما ازوقتی باردارشدم چون خشنه نمیکنم. هیچ جورم با حرف اروم و ناراحتی و قهرم از بازی دست نمیکشه و فقطم باهمین دوستاش بازی میکنه اونام خوب به طبیعت پسربودنشون دخترمخترم میارن دیگه.بگید دقیقا چجوری دهنشو سرویس کنم تا بذاره کنار؟ لطفا راهکاراساسی بدید چون الان جلوشو نگیرم بعدا سه تا میشه هزارتا و عادی میشه و دیگه عین خیالشم نیست. خواهشا پیشنهاد از خونخ رفتن هم ندید ک بدم میاد و خودم تحملشو ندارم برم چندروز خونه پدرم چون تمام وسایل و همه چیم اینحاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐از خونه بری به خاطر یه بازی بابا بازیه دیگه روبروش نشسته ک

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

اگر اهلش باشه از این جا پیدا نکنه از یه جا دیگه پیدا میکنه. رسما زندانیش کردی 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
ببین اگر شوهرت هول نیست بنظرم  گیر الکی  بهتره خودت هم همراهیش کنی گاهی تو جمع

من تا کی همراهیش کنم مگه مث عزرائیل باید همش بالاسرش باشم؟ قبلاباهاشون بازی میکردم همه پسر بودن همین که تو گروه دیسکوردشون نیستم و من رو اضافه نکردن خودش حرف زیادتوشه شوهرم هول نیست اما اگر عادی رفتار کنم کم کم اونم روابط با دخترا براش عادی میشه و دیگه شماره هم میدن و تو وانس اپ هم میان و ....

اگر اهلش باشه از این جا پیدا نکنه از یه جا دیگه پیدا میکنه. رسما زندانیش کردی 

زندانیش کردم؟ چه خنده دار شما شوهرت بشینه از غروب تا ۳ نصفه شب با این دختر پسرا بازی کنه و هیچ‌شبی کنارت نخوابه هیچ جا باهات بیرون نیاد بازم میگی من زندانیش کردم؟