بله حتتتتما عزیزم. من الان ۳ ساله روتین منظم پوست دارم
قبل از خواب اول با فیس واش میشورم . فیس واش هر شب نیس هر وقت حس کنم پوستم کثیفه میشورم زیادی ام اگه ادم بشوره خشک میشه .
اما با اب خالی هرشب میشورم موقه مسواک بعد خشکش نمیکنممیزارم خود ب خود خشک بشه حوله اصننمیکشم کلا وضوام بگیرم یا صورتمو توی طول روز بشورم خشک نمیکنم میزارم خودش خشک شه این خییییلی خوبه .
بعد تونر ی مقدار میریزم رو پنبه اروم ب کل صورتم میکشم. اگه تونر مخصوص پوست چرب بزنی نباید دور چشم زد . اما تونرای صورتی و سفید یا مال پوستای خشک و معمولی میشه چون فاقد الکل
تونر کجذب شد نیاز ب ابکشی نیس. سرم ویتامین سی میزنم مارک پریم. دور چشم نمیزنم. این سرم ی کم غلیظه طول میکشه جذب شه ی نیم ساعت بعدش ک احساس کردم جذب شده کرم دور چشممو میزنم مارک سینره هس . بعدم آبرسان پوست مارک پریم . پوستم خیلی خوب شده راضیم، شفاف و روشن شده جای جوشا رفته ی چندتا کک مک از دوران بلوغ داشتم ک هنوزم هستن ولی کمرنگن خیلی پوستم محکم شده . اینا رو انجام دادم ، دیشب نوبت بوتاکس پیشانی داشتم دکتر میگفت پوست خیلی خوبی داری . روغنی و محکمه . گفت کار خوبی هممیکنی بوتاکس پیشانی میزنی پیشگیری میکنی از چین و چروکای عمیق . بهله دوستم. اینطوری، صبر و حوصله میخاد ی شبه جواب نمیگیری. هزینه های کرما و سرمام خیلی بالاس اما کم میزنم ک ب صرفه باشه .