2777
2789
عنوان

بیاید درباره مراقبت از پوستمون صحبت کنیم + تجربه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 104 پست
اون برای کرونا بود که میگفتن خوب نیست که بعدا گفتن چرا اتفاقا خوبه ولی برای گلاب من خودم سفید پوست ه ...

مال من هم شفاف میشد ولی یکم تیره میشد نمیدونم چرا

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی کارا میکنم و انصافا پوست خوبیم دارم .دیشب دکتر پوست میگفت پوست خیلی محکم‌و خوبی داری . 

خب چیمیکنی

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
مال من هم شفاف میشد ولی یکم تیره میشد نمیدونم چرا

خیلی روش ها هس برای رسیدگی به پوست حالا من اینجا ی چند تا روش رو گفتم که تو کانالم خیلی خیلی روش ها هست که اصلا هم نیازی نیست هزینه کنید حتی روش ها درست کردن تونر خونگی رو هم من میزارم

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
اون برای کرونا بود که میگفتن خوب نیست که بعدا گفتن چرا اتفاقا خوبه ولی برای گلاب من خودم سفید پوست ه ...

نه ،  شنیدم زیاد بخور دادن پوست رو شل میکنه

و گلاب رو هم خیلیا رو دیدم به پوستشون نمیاد ، برای پوست شما و پدرتون خوب بوده

برای بعضیا بد ، توجه کنید یه کاربر دیگه هم نوشتن که گلاب براشون خوب نبوده

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خب کاش راهنماییمون میکردی عزیزم     چیکارا میکنی مثلا

بله حتتتتما عزیزم. من الان ۳ ساله روتین منظم پوست دارم 

قبل از خواب اول با فیس واش میشورم . فیس واش هر شب نیس هر وقت حس کنم پوستم کثیفه میشورم زیادی ام اگه ادم بشوره خشک میشه .

اما با اب خالی هرشب میشورم موقه مسواک بعد خشکش نمیکنم‌میزارم خود ب خود خشک بشه حوله اصن‌نمیکشم کلا وضوام بگیرم یا صورتمو توی طول روز بشورم خشک نمیکنم میزارم خودش خشک شه این خییییلی خوبه .

بعد تونر ی مقدار میریزم رو پنبه اروم ب کل صورتم میکشم. اگه تونر مخصوص پوست چرب بزنی نباید دور چشم زد . اما تونرای صورتی و سفید یا مال پوستای خشک و معمولی میشه چون فاقد الکل

تونر ک‌جذب شد نیاز ب ابکشی نیس. سرم ویتامین سی میزنم مارک پریم. دور چشم نمیزنم. این سرم ی کم غلیظه طول میکشه جذب شه ی نیم ساعت بعدش ک احساس کردم جذب شده کرم دور چشممو میزنم مارک سینره هس . بعدم آبرسان پوست مارک پریم . پوستم خیلی خوب شده راضیم، شفاف و روشن شده جای جوشا رفته ی چندتا کک مک از دوران بلوغ داشتم ک هنوزم هستن ولی کمرنگن خیلی پوستم محکم شده . اینا رو انجام دادم ، دیشب نوبت بوتاکس پیشانی داشتم دکتر میگفت پوست خیلی خوبی داری . روغنی و محکمه . گفت کار خوبی هم‌میکنی بوتاکس پیشانی میزنی پیشگیری میکنی از چین و چروکای عمیق . بهله دوستم. اینطوری،  صبر و حوصله میخاد ی شبه جواب نمیگیری. هزینه های کرما و سرمام خیلی بالاس اما‌ کم میزنم ک ب صرفه باشه . 

نه ،  شنیدم زیاد بخور دادن پوست رو شل میکنه و گلاب رو هم خیلیا رو دیدم به پوستشون نمیاد ، برای ...

کلا پوست ی چیزیه که نمیشه برای همه یکسان باشه و بخور هم اصلا موست رو شکل نمیکنه چون بلافاصله جذب پوست میشه و ی جورایی خشکی پوست رو از بین میبره و آبرسانی میکنه و اینکه همیشه ی سری روش ها به ی نوع پوستی میسازه و به یک نوع پوستی نه 

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
بله حتتتتما عزیزم. من الان ۳ ساله روتین منظم پوست دارم  قبل از خواب اول با فیس واش میشورم . فی ...

وای مرسی وقت گذاشتی تایپ کردی  

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

من تمام مشکلات پوستیم بخاطر مشکلات داخلی بود و تغذیه بدم وقتی قند فست فود اینارو کم میکنم و آب زیاد مبخورم با چیزای مقوی سالم مثل میوه اینا پوستم خوبه ولی اگر رعایت نکنم دوباره جوش میزنم بهم میریزه مهمم نیست محصولات پوستیم چیه بهترین محصولات پوستی ام بزنم تا وقتی تغذیه رعایت نکنم پوستم خوب نیست

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر
من چیکار کنم جوشای رو گونم بره اینجوریه بعد اصلاح زدم دوماهه نمیره

وای منم همینم  

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه