2777
2789
عنوان

بیاید درباره مراقبت از پوستمون صحبت کنیم + تجربه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 104 پست
یک ربع الی ۲۰ دقیقه ولی حتما بعدش کرم مرطوب کننده بزن  https://t.me/dehkademodvazibayii

متشکرم

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی خانوماااااا بخور آب جوش هم معجزه میکنه 

برای چی خوبه / کی ها اینکارو کنیم؟

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
برای چی خوبه / کی ها اینکارو کنیم؟

جوش های زیر پوستی رو از بین میبره و پوست رو نرم میکنه....هر وقت دوست داشتی روزی یک بار دوبار فرقی نداره قشنگ بزار پوستت قرمز بشه همه جا صورتت رو بگیر بعدش روش گلاب بزن وااای نمیدونی که چقدر خوبه

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
جوش های زیر پوستی رو از بین میبره و پوست رو نرم میکنه....هر وقت دوست داشتی روزی یک بار دوبار فرقی ند ...

چه خوب   

جوش های زیر پوستی رو از بین میبره و پوست رو نرم میکنه....هر وقت دوست داشتی روزی یک بار دوبار فرقی ند ...

دستگاه بخور میخواد یاتو قابلمه هم میشه؟زیرشو خاموش کنیم بعد صورتو بگیریم روش؟

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا

من شنیدم بخور دادن هم زیادش خوب نیست 

و گلاب هم برای همه یک نتیجه نمیده ، برای بعضیا پوستشون رو تیره میکنه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
من شنیدم بخور دادن هم زیادش خوب نیست  و گلاب هم برای همه یک نتیجه نمیده ، برای بعضیا پوستشون ر ...

اون برای کرونا بود که میگفتن خوب نیست که بعدا گفتن چرا اتفاقا خوبه ولی برای گلاب من خودم سفید پوست هستم هر روز شاید روزی ۷ ۸ باز بزنم ولی خدایی شفاف میکنه پوست رو حتی به بابام هم که سبزه ست گفتم بزه اونم‌پوستش شفاف شده😅😅

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂