من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیکار کنم اینا برن بعد اصلاح زدم دوماهه نمیره منم از ترس اینکه زیاد بشه نرفتم اصلاح صورتم پره مو
من که ااز ترس کرونا با کرم موبر صورت موهای صورتمو تمیزمیکنم
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
راستی کرم ضد افتاب خوب هم فراموشت نشه .کرم پودر پنکک بیبی کرم سی سی کرم کرم گریم اینارو ب کل از پوستت حذف کن فقط مگه عروسی ای چیزی باشه. ولی ضد افتاب هیچوقت حذف نکنننننن
جوش زدن ربطی به بلوغ نداره آدم میتونه تا آخر عمر هم جوش بزنه یعنی جوش عوامل زیادی داره میتونه به خاطر چربی پوست باشه میتونه به خاطر عوامل درونی باشه میتونه ژنتیک باشه پس فقط ربطی به جوانی نداره من خودم پوست مستعد جوشی دارم و خیلی هم چربه اگه مثلا یه غذاهایی رو بخورم مثلا غذاهای شور زیاد بخورم اون موقع جوش میزنم منم هم سنتم
راستی کرم ضد افتاب خوب هم فراموشت نشه .کرم پودر پنکک بیبی کرم سی سی کرم کرم گریم اینارو ب کل از پوست ...
جای لک هام اجازه نمیده کرم پودر نزنم اما یک ماهه بی بی کرم میزنم جاش کاور کمتر و سبک تره ... جال لک هامو ک بهتر کردم دیگه اصلا نمیزنم
جوش زدن ربطی به بلوغ نداره آدم میتونه تا آخر عمر هم جوش بزنه یعنی جوش عوامل زیادی داره میتونه به خاط ...
اخه هر ازمایشی دادم همه چی اوکی بوده دکتر پوست هم میگه طبیعیه دیگه و مشکل درونی نداره بدنت
سی گل داشتم .. نه سوزوندن که نه خیلییی کم ...بعدش ک پاکش میکنم تا نیم ساعت یکم قرمزه پوستم اما خودش سریع خوب میشه