2777
2789
عنوان

مامان بابام ی تولد میخوان واسم بگیرن پدر منو در آوردن یک ماهه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 43 پست
می تو منم همینطوره سه ساله تولد برام نگرفتن قول داده بودن امسال برام ی تولد خوب بگیرن که اینم اینجور ...

خب عزیزم شرایطش نیس دیگه 

چرا انقد خودتو درگیر میکنی 

تولد رو خود اطرافیان باید با ذوق خودشون بگیرن نه اینکه شما التماس کنی

حالا اگه نگیرن چی میشه شاید نتونن

چرا میتونن اصلا خودشون اومدن روز تولدم تو اتاقم گفتم قراره برات ی تولد خوب بگیریم و فلان ولی بعد امتحانت بعد یهو تصادف شد یهو دوتا چک مهم اومد وسط و هی امروز فردا میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐 چی میزنی پولش رو بدی کیک و اینا بکنی تو حلق بقیه پولش رو برا خودت ی کادو بخر  باقیشم بز ...

عین خواهرم حرف میزنی اونم مثل تو فکر میکنه 😂😂

ولی نه من تولد دوس دارم میدونم پولش میره تو حلق بقیه ولی من تولد دوس دارم

چندسالته؟ بابا دوستاتو ببر کافه یه کیکم بگیر ببر تو که خیلی دوست داری پدر مادرا سطح دغدغه شون با بچه ...

من اصلا از تولدی که دوستانه باشه خوشم نمیاد یعنی فقط خودم و دوستام  تولد قرار شد تو رستوران برام بگیرن با دایی هام و بقیه و دوستم

عین خواهرم حرف میزنی اونم مثل تو فکر میکنه 😂😂 ولی نه من تولد دوس دارم میدونم پولش میره تو حلق بقی ...

😂😂 والا پولش میره تو حلق بقیع 

حالا تو دوص داری پولش رو بکنی تو حلق بقیه بکن

ولی تولد رو حداقل روز تولد میگیرن

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
😂😂 والا پولش میره تو حلق بقیع  حالا تو دوص داری پولش رو بکنی تو حلق بقیه بکن ولی تولد رو حد ...

اول اینکه اتفاقا اگه همون روز میگرفتم بهتر بود و همون روز میتونستم بگیرم ولی دقیقا کلییییی امتحان داشتم اصلا نمیشد بعد تولد رو هر وقت بگیری تولده 😉😗

چن سالتع؟

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻
خب پولات زیاده😂😂 بریز تو حلق بقیه 

نه زیاد نیست ،  دلم میخواد تولد میگیرم تو میتونی تا آخر عمرت تولد نگیری و خسیس بازی در بیاری یا پولشو کنی چندتا لباس به خودت مربوطه 😃😗