2777
2789
عنوان

مادرشوهر ساده یا موزی

740 بازدید | 38 پست

دو روز قبل زایمانم گفت فلانی بچش سقط شد و سر زا رفت.چقدم حرفش روم تاثیر داشت و  ناراحت شدم وقتی بچم دوماهه شد هی میگفت بچه فلانی رفته خانه بهداشت واکسن دوماهگی زده مرده.میگفتم نگو استرس میگیرم چون بچه منم واکسن داره ولی چند بار گفت که اره حتی بچه رو کالبدشکافی هم کردن.دیگه دیوونه شدم.بچم هفت ماهش بود گفت فلان زن بچش هفت ماهش بود سزارینم کرده بود ولی زنه یه هو نصف شب تشنج کرد و بعد دو ماه کما مرد.باز هیچی نگفتم تا سه هفته پیش ازم پرسید خواهرت ناراحتی زنان داشت چه خبر؟گفتم خوبه فعلا تحت درمان فقط کیست داره .گفت اره راستی زن داداش زنه پسرعموی شوهرم  ناراحتی زنان داشت بیچاره مرد.منم دیگه از اون روز خونش نرفتم.شوهرمم باهاش دعوا کرده ولی زیر بار نمیره و میگه حرفه دیگه منظوری ندارم.البته کلا پرحرفه و خیلی کنجکاو و از زندگی همه خبر داره.ولی به نظرتون بزنم تو ذوقش یا هیچی نگم بازم.از لحاظای دیگه خوبه و کلا همین مشکل پرحرفی   و حرف نابجا زدن رو داره اونم فقط انگار برا من

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8114121/فکر-نمیکردم-انقدر-پست-باشه-با-احساسم-بازی-کرد-پسره-ی-مریض-جنسی

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

من میگم ساده س

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم هرکاری اون کرد بگو یه آشنا داشتیم این کارو کرد مرد😁

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
وای خدا اومدم مادرشوهر با طعم‌موز ببینم🤣🤣🤣

وای منم الان دوباره عنوانو خوندم یاد پودر کیک افتادم😂😂😂

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.