2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 170361 بازدید | 1435 پست
همه طلاهای مجردیمو گرفت که الان ۴۰۰میلیون میشد بهش میگم بده میگه این بابت اینهمه سال خونه من خوردی و ...

عزیزم تا اینجا پیاماتو خوندم.

ببخشیدا اینقد عین ماستی که هر آدمی از راه برسه راحت میتونه ازت سواستفاده کنه. تو دیگه چقد ساده ای. بابا همه این حرفاشو ضبط کن با گوشیت. صدا و فیلم هرچی میتونی تهیه کن.

یه بار برو دادگاه شکایت

هم برا اینکه صیغه کرده حق طلاق بهت میدن ؛ تو صداشم ضبط میکنی و نمیتونه انکار کنه.

هم درخواست نفقه و اجرت المثل کن و پولاتو بگیر.

هم اون یه سکه رو بذار اجرا.

شب هم وقتی میره با اون درو قفل کن نیاد تو و اگه کتک خوردی سریع برو پزشک قانونی و ثبت کن.

ببخشیدا چرا عین خر وایسادی نگاهش میکنی و میگی دوسش دارم؟ 

برو حقتو بگیر.

اگه نکردی این کارارو، دیگه هرچی سرت بیاد تقصیر خودته.

کدوم احمقی میشینه میگه اذیتم میکنن؟ خب باید از خودت دفاع کنی. هر آدم کثیفی باشه ببینه اینجوری برخورد میکنی و ترسویی و حرفاشو جدی میگیری، روت سوار میشه.

به جهنم که اون چی میگه. نشستی هی میگی شوهرم اینو گفت و اونو گفت. هرچی میخواد بگه تو چه کار به حرفای اون داری؟ تو کار خودتو بکن برو دنبال حقوقت . 

نفقه ات هم با شوهرته و حق مسکن جزو حقوق توعه.

بعدم وقتی با یه اسکل ازدواج کردی که یه سکه مهرت کرده نباید اصلا بچه دار میشدی. دیگه هرچی سرت بیاد تقصیر خودته چون طوری رفتار میکنی که بهش این پیامو میدی بیا از من سواستفاده کن. 

!!!! دیگه باید چی بشه تا یه حرکتی به خودت بدی؟

وسایل خونه هم میگی نمیخوام!

تو وظیفته از خودت دفاع کنی و همه حقوقتو بگیری. مهم نیس چی میخوای. مهم اینه که نجات زندگیت وظیفته و اگه خودت به فکر خودت نیستی چجوری انتظار داری یه مرد هول کثیف به فکر تو باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات ناراحت شدم. متاسف شدم بخاطر این نرهای بی خاصیت که تعهد به بچه و همسر، وجدان، عشق به زندگی  و.... حالیشون نمیشه. بنظر من، این مردا لایق گذشت نیستن گذرا پست های شمارو خوندم اولا خونه واسه خودتون ساختین کی دیده خونه جدید ساخته شده رو مبله میکنن و میفروشن؟؟ دروغ میگه.الان خونه صفر رو هر کسی که میگیره میخاد باب میل خودش اونجا رو طراحی بکنه فوقش اگه خونه بخاد به چشم بیاد و مورد خوبی از نظر ساخت و ساز و متراژ و غیره نباشه، شاید با کابینت و کمد دیواری و... یکم بخان به چشم بیاد که اینکارو بکنن بعد پدرتون ،که گفتین زمین دارین واز مرحوم مادرتون رسیده، فروش نمیره متاسفانه پدرتون هم 90 درصد احتمال میدم دروغ میگه یکم ارزون بده، زمین رو، رو هوا میبرن والان یکم خونه و زمین بخصوص زمین ، خوب خرید و فروش میشه . بنظرمن حقت رو از اون زمین از پدرت بگیر. یعنی چی ؟؟هم حق رفتن به خونش رو نداری هم حقت رو نمیده!!!! بعد برا خودت یه سرپناهی درست بکن و یه مدارکی هم تونستی بر علیه اون دو تاشون زن و همسرت جمع بکن شده پرینت مکالمات و.... و اگه چیزی مصرف میکنه و بتونی اثبات بکنی. عذر میخام اینجور میگم بعد از کونش بزن بره گم شه. واسه سر پناه فوری هم دنبال نگهداری از سالمند باش که مستمر و 24 ساعته باشه خونه اش بزرگ باشه یا طبقه جدا داشته باشه وسایلات رو بچین اونجا، کمی هم وجهی باید بدن واگر جا نداشتن، یه خونه زیر زمین بیرون بگیر ، تو جایی که میخای کار بکنی بگو من مثلا 5 ماه رو پیش میگیرم  اونوبه رهن خونه بده و کمی هم اجاره که با کار کردنت، پرداخت میکنی. فقط این کارا زیاده، خوبش رو پیدا بکن. ما مستاجر داشتیم خونه زیر زمین مارو اجاره کرده بود و یه پسر و دختر داشت تو منطقه اعیان نشین تو یه خونه ای کار میکرد شاید دوهفته  یه بارهراز گاهی سر میزد. فقط دختر اون بزرگ بود ولی پسر بچه اش همون دوربر سن پسر شما. بعد تموم کردی زیر کمیته و یا... هم بری بازم یه کمکی میکنن و وام های خوبی هم میدن. من نظرم اینه و بعنوان یه بزرگتر میگم بذارهمسرت بره گم شه. مگه بچه ست همسرتون که خوب و بد رو تشخیص نمیده اون مردی که بخاطر هوی و هوس از بچه خودش هم بگذره اون نوبره، اونو باید پرت کرد بیرون. متاسفم به این نوع مردا که زندگیشون رو فدای زن دیگه و...میکنه. تو مغز اینچنین مردایی فقط پهن هست و بیشتر نیست. فقط تو اینجا از کاربرای خوب مشهدی کمک بگیر  اگه بتونن برا پیدا کردن خونه سالمند بهتر ، کمکت بکنن، نشد هم تو  دیوار زیاده.  نظرم اینه پرستاری برو نه نظافت و.... چون بیشترکارت رسیدگی به سالمند میشه و وقتی اونم استراحت میکنه به بچه ات میتونی برسی هر چند کارای خونه رو هم تا یه حدی باید بکنی ولی اولویت خود سالمنده. 

بهم خیانت می‌کنه جدیدا خونه ساخته شبا با اونه

اسی جان یک کاربری به شما پیشنهاد داد خاک قبرستان بپاشی و مواظب باشی پشت  شوهرت نباید ‌پاشیده  بشه  اون خاک رو زمانی که شوهرت خونه ست برو بپاش بنظرم بهتره ک خیالت راحته پشت اون نپاشیدی وقتی درو قفل کرد خاکا رو بردار و هر جا میفهمی بپاش

اینستا پیچ سردر گمی دکتر انوشه در مورد همین آتش بجان انداختن و بعد نظاره کردن بد رفتاری ها داشت صحبت می‌کرد واسه شوهرت بفرست    

خودش از این گردنیای حرز داره که مادرش براش آورده اتفاقا از وقتی اونو گردنش انداخته کلا بدبیاری آورد ...

کی گفت حرز امام جواده؟

حرز رو باید از جای معتبر و رعایت تمام آداب و اصول بگیری نه هر حرزی رو بذاری برا استفاده

خودش از این گردنیای حرز داره که مادرش براش آورده اتفاقا از وقتی اونو گردنش انداخته کلا بدبیاری آورد ...

حرز امام جواد و باید از آدم قابل اطمینان خرید و مطمئن بود بهش معلوم نیست تو آداب و شرایط درستش اون حرز و نوشته باشن 

منم حرز دارم حامله هستم اتفاقا این حرز تو گردنم نباشه خیلی احساس بدی دارم 

اسی فکر کنم همون جایی که گفتی شوهرت با مادرو خواهرش دعوا افتاده بوده اونا فکرکردن تو شوهرت رو باهاشون دشمن کردی رفتن دعای سردی براتون گرفتن یه کاغذ دعای دیگه بنویس مثلا آیة الکرسی اون حرز رو بردار اونو جاش بزار اون حرز رو تو آب و گلاب خیس کن روش هم چهارقل و آیة الکرسی بخون 

عزیزم تا اینجا پیاماتو خوندم.ببخشیدا اینقد عین ماستی که هر آدمی از راه برسه راحت میتونه ازت سواستفاد ...

واسه صیغه حق طلاق نمیدن به زن ،اگه مرد زن دوم رو عقد کنه ،حق طلاق میدن.تازه این بیچاره مشکلش طلاق نیس که چون شوهرش از خداشه خودش میاد طلاق میده ،مشکلش بی پولیه سرپناه نداره،بچههاش...،فوقش حق طلاق بهش بدن که نمیدن بعد یه سکه مهریشو میتونه بگیره خوب یه سکه چی میشه مگه؟البته ترسو بودنو باهات موافقم هرچی ادم ترسوتر باشه طرفش بیشتر پررو میشه

یکی مختصر و مفید میگه چی شده و حالا اسی خونه رو ترک کرده یا نه؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

اسی جان یک کاربری به شما پیشنهاد داد خاک قبرستان بپاشی و مواظب باشی پشت شوهرت نباید ‌پاشیده بشه ا ...

عزیز میشه توضیح بدی باید چکار کنم؟ خاک از قبرستان بردارم چ دعایی روش بخونم؟ 

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸