2777
2789
عنوان

خانوم هایی که توی روابط زناشویی سرد هستن بیایین..

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 44 پست
مرسی بابت تاپیک خوبت😘

فدات عزیزم..

میدونی که عاشقتممممم...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودیم دل درد یا اسهال میگرفتیم مادرم اجرداغ میکرد مینشستیم روش ازصدتا دارو بهتر بود

دقیقا..

منم واسه همین جریان امتحان کردم اتفاقا..خخخخخخخخ..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

فدات عزیزم.. میدونی که عاشقتممممم...

قربونت بشم دل ب دل راه داره مهربونم😍😘😘❤❤🌹🌹🌹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من زودبه زودپريودميشم يعني ده روزپريودم ده روزپاكم ودوباره پريود ودوسه روزاولشم لكه بيني دارم چندتادكتررفتم بيفايدست همه چيم سالمه به نظرت اين كارايي كه گفتي خوبم ميكنه خسته شدم ازپريودي

قربونت بشم دل ب دل راه داره مهربونم😍😘😘❤❤🌹🌹🌹

خدا نکنه عزیزم..

الهی که همیشه سالم باشید گلم....

بفرمایید عزیزم...

ببخششين سوالم بي ربط با تاپيك تونه 

من قرص ٢٨ تايي استفاده ميكنم هفته اول منظم خوردم هفته دوم اشتباهي به جاي اينكه از رور اولي كه علامت گذاري كده بخورم از اخر هفته خوردم ديشب هم نزديكي داشتم وقتي متوجه شدم كه اشتباه خوردم ٤ تا قرص با هم خوردم ممكنه باردار بشم ؟ 

خدا نکنه عزیزم.. الهی که همیشه سالم باشید گلم....

ممنونم عزیزدلم😘😘

انشاالله شماهم همیشه سالم وتن درست باشید بانوی مهربون🌹❤🌹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من زودبه زودپريودميشم يعني ده روزپريودم ده روزپاكم ودوباره پريود ودوسه روزاولشم لكه بيني دارم چندتاد ...

عزیزم شما از سایت باسلام یا از عطاری معتبر شهرتون سویق عدس بخر روزی یه قاشق غذاخوری بخور...خوب میشی قول شرف بهت میدم.خواهش میکنم بخر اگه خودتو دوس داری..

ببخششين سوالم بي ربط با تاپيك تونه  من قرص ٢٨ تايي استفاده ميكنم هفته اول منظم خوردم هفته دوم ...

من روش پیشگیریم قرص نیست عزیزم..

ولی احتمال نود و نه درصد نیستی..چون مهم اینه که قرصه رو خوردی خواهر...

عزیزم شما از سایت باسلام یا از عطاری معتبر شهرتون سویق عدس بخر روزی یه قاشق غذاخوری بخور...خوب میشی ...

علتش نميدوني چيه كه اينطوري ميشم؟خودم نميتونم سويق درست كنم كه مطمينترباشه؟

علتش نميدوني چيه كه اينطوري ميشم؟خودم نميتونم سويق درست كنم كه مطمينترباشه؟

عزیزم کمرت شله..بدنت ضعیفه..احتمالا کم خونی هم دارین..

باید خیلی به خودت برسی..

درست کردنش قلق خاصی داره گلم..

خیلی ارزونه..اصلا نگران قیمتش نباش...

چراسويق عدس واينكه چندروزبخورم 

این تو احادیث معتبر شیعه اومده عزیزم و به شدت مورد تأیید دکترای طب سنتی هستش...

عدس چون خیلی خونسازه و خیلی پرخاصیت...