2777
2789
عنوان

کمبود محبت از طرف نامزد

84 بازدید | 6 پست

دلم میخواد نامزدم همش قربون صدقه ام بره لوسم کنه طبیعیه؟

حرفای عاشقانه میزنه ها ولی نه زیاد و اونقدر که من می‌خوام 

شما نامزد یا پارتنر یا شوهرتون در روز چقدر حرف های عاشقانه میزنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون صدقه رفتن دو طرفه هستش 

احترام گذاشتن توی جمع خیلی مهم هستش 

مثلا خانم ‌.... عزیزم      آقای..... گلم 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

روزایی که حالش خوب باشه خیلی ولی روزایی که درگیری ذهنی و کاری داشته باشه خیلی کم میشه محبتش مثل همیشه باشه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

من نامزدم انقدر استرس و فشار کار روش هست که درکش میکنم اگه اون طوری که من میخوام بهم محبت نکنه ولی با اینهمه فشاری که روش هست بازم تو اوج استرس از محبتاش دریغم نمیکنه 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

سلام. لطفا مورد حلال همسر رو با موارد حرام و قبیح پارتنر نامحرم و دوست نامحرم یکی نکنین

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.