2777
2789
عنوان

خانوم هایی که توی روابط زناشویی سرد هستن بیایین..

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 44 پست
عزیزم کمرت شله..بدنت ضعیفه..احتمالا کم خونی هم دارین.. باید خیلی به خودت برسی.. درست کردنش قلق خاص ...

مامانمم ميگه كمرت شله دوشب زرده تخم مرغ وآردنخودم به كمرم بستم بيفايده بود نگران قيمت نيستم نگران اصل بودنشم

مامانمم ميگه كمرت شله دوشب زرده تخم مرغ وآردنخودم به كمرم بستم بيفايده بود نگران قيمت نيستم نگران اص ...

بله عزیزم..همینه.

نترس عزیزم سایت باسلام ما چند ساله میخریم حرف نداره انصافا...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله كمخوني شديد دارم 

روزيه يه قاشق غذاخوري ناستابخورم؟دوران پريودي هم بخورم؟اگه خوب شم هميشه سرنمازام دعات ميكنم همه دكترزناناي شهرمورفتم ولي خوب نميشم راستي يككم زخم دهانه رحم دارم كه بارآخردكترگفت خيلي بهتره برااون چي خوبه

بله كمخوني شديد دارم  روزيه يه قاشق غذاخوري ناستابخورم؟دوران پريودي هم بخورم؟اگه خوب شم هميشه ...

بله عزیزم.مرتب هر روز بخور ناشتا بهتره خیلی..حتی تا سه تا قاشق هم میتونی بخوری..

تو نت سرچ کن سایت باسلام وقتی آورد تو قسمت جستجو بزن سویق عدس...

انواعش رو میاره برات..انتخاب کن و بخر..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

لينكشوبرام ميزاري ممنون

قربونت برم عزیزم..توضیح دادم بالاتر براتون..

انشاءالله خوب میشی.نگران نباش...

روزی یه دونه قرص آیرون پلاس هم بخور..

شیره ی انگور بخور...

انواع داره؟كدوم نوعشوبخرم؟

ببین ما سویق هایی رو انتخاب میکنیم که زیر

نظر آیت الله تبریزیان درست شده باشه..

خداخيرت بده خداكنه جواب بده

بهت قول میدم خوب میشی خواهر..

اصلا نگران نباش..فقط سریعتر سفارش بده..

من زودبه زودپريودميشم يعني ده روزپريودم ده روزپاكم ودوباره پريود ودوسه روزاولشم لكه بيني دارم چندتاد ...

بالاخره یه نفر ک مشکل منو داشته باشه پیدا کردم .. من 12-13 روز پریودم 12-13 روز پاک😑

ببخششين سوالم بي ربط با تاپيك تونه  من قرص ٢٨ تايي استفاده ميكنم هفته اول منظم خوردم هفته دوم ...

نه عزیزم احتمال نداره اما وقتی که تو تایم اشتباه قرص خنثی بسته رو مصرف کردین نیازی نیست ۴تا قرص فعال رو مصرف کنین اگر شک به بارداری داشتین طی دو روز هر ۱۲ساعت یه قرص بخورین و بعد به روال عادی مصرف برگردین❤️

مرسي عزيز دلم يعني ميشه روزي ٢ تا قرص بخوردم تا دو روز ؟ 

بله با فاصله ۱۲ساعت بعد دوباره برگردین به حالت عادی شبی ۱دونه الان شما چهارتا رو باهم خوردی دیگه نیازی نیست همون برگردین به حالت عادی قرص و ادامه بدین و به وقت قطع کنین مشکلی ایجاد نمیشه نگران نباشین❤️