2777
2789

میشه مثلا در سال هیچ دعوایی نداریم البته منم یکم عصبی ام بعضی وقتا هم لفظی دعوامون میشه همسرم کلا حوصله دعوا نداره

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحدی میزنمش که میگه غلط کردم تروخدا دیگه نزن

بعدم میره تو کمد قایم میشه.

خرس گنده خجالت نمیکشه فقط منو حرص میده

خستم کرده

گاو شه الهی

البته من مجردم فق خاستم جو بدم.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بعد میاد نازکشی ومنت کشی؟

اره میاد ولی وقتی من ناراحتم باید سکوت کنم تا بدترش نکنم و به حال خودم برگردم و شوهرم اینقدر این قهرا تکرار شده که بیخیالم شده 

مامان یه آقا پسر گوگولی