2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون گناهه عروس رو فامیل دعوت کنه ولی مادرشوهر نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 56 پست
فامیل داماد مگه مادرزن دعوت میکنهعروس و داماد دعوت میکنهفامیل عروس هم عروس و دامادو دعوت میکنه

فامیل ما مادر زنم دعوت کردن عروسی پسر عمو های داماد اما اونا دعوت نکردن 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

اشتباه متوجه شدی از طریق مادر شوهر عروسو دعوت کردن اما اون عروس حتی مراسمات خودش دعوت نکرد

باور کن نصف کسایی ک تو تاپیکتن نفهمیدن چی میگی بابا واضح بگو چرا مجهول میگی

چیشده کیو دعوت نکردی یا کی دعوتت نکرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا مادرشوهر خودش تلفن داره کسی بخواد دعوت شه کنه شمارشومیگیره و دعوتش میکنه و همینطور عروس من ن پدرمادر خودم واسطه دعوت باشن میرم ن پدرمادرشوهرم هرکی بخواد منودعوت کنه باید ب خودم بگه و اینک اصلا دیلی نداره همه جا مادرشوهرش باشه مادرشوهرش اگر خانواده عروسو دعوت کرده دستش دردنکنه لطف کرده توروخدا یا لطفی نکنید یا اگر میکنید دنبال تلافیش نباشید

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

اصلا بحث این نیستوقتی دعوت میکنن چرا عروس نمیگه

دقیقا اینا متوجه نشدن من چی میگم اون عروس در واقع نامردی میکنه و نمیگه در حالی که حتی مادرش هم عروسیای پسر عموهای داماد بودن

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

فامیل ما مادر زنم دعوت کردن عروسی پسر عمو های داماد اما اونا دعوت نکردن

بله خانواده شوهر منم دعوت میکنن اما فامیلای ما نه. چون خیلی اهل رفت و آمد نیستن. مجبور نیستن

این مادرشوهر باید فکر داشته باشه بدون رفت و امد تو هر خانواده ای یه شکله

والا مادرشوهر من تو این ۸سال یه بار نگفته

عقلش میرسه

خانواده هارو هی توهم قاطی نکنین

باور کن نصف کسایی ک تو تاپیکتن نفهمیدن چی میگی بابا واضح بگو چرا مجهول میگیچیشده کیو دعوت نکردی یا ک ...

بابا زن عموی منو دختر عمه بابام دعوت کرده اما زنعموم وقتی مامانبزرگمو دعوت میکنن فامیلاشون نمیگه

دقیقا اینا متوجه نشدن من چی میگم اون عروس در واقع نامردی میکنه و نمیگه در حالی که حتی مادرش هم عروسی ...

نامردیییی

حالت خوبه

خواهرشوهری چیزی هستی یا مادرشوهر کنترلگره و دخالت کن

گفتن نداره

حتی اگرم دوست داری حالا بگو اما ناراحتی نداره

کسی مجبورشون نکرده مادر عروس رو بگن که

اصلا نگن مگه مهمه

وظیفه نیست که لطفه

لطف هم نباید به دنبالش توقع باشه

دقیقا اینا متوجه نشدن من چی میگم اون عروس در واقع نامردی میکنه و نمیگه در حالی که حتی مادرش هم عروسی ...

شما اگر خانواده عروس دیدید، گلایه کنید، یک دعوت میکردید، اونها هم میگن به فلانی گفتیم، بگید به ما نگفته، من بعد خودتون مستقیم دعوت کنید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بله خانواده شوهر منم دعوت میکنن اما فامیلای ما نه. چون خیلی اهل رفت و آمد نیستن. مجبور نیستناین مادر ...

من که نمیگم عمه هام داشتن سر این بحث میکردن میگفتن مامان دعوتش نکن اینبار ولی مامانبزرگم میگه به زنعموم 

وای چقدر سخت شد، اول تاپیک راحت فهمیدم😂😂😂😂😂

یذره بد میگم😂🤦🏻‍♀️ پایین کفتم زنعمومه

اووو ول کن خب خوشش. نمیاد بگه تو چرا حرصشو میخوری

اخه مامانبزرگم خیلی مهربونه تنها این نیست که زنعمو کلا رفتاراش بی ادبانهست