2777
2789
عنوان

امیکرون نوزاد لطفا کمک کنید

810 بازدید | 34 پست

خانم ها بچه دو ماهم تب سی و هشت داره اینجا شهرستان دکتر نیست دکتر عمومی بهش قطره استامینوفن داد و‌قطره بینی کسی تجربه داشته؟ چرا چرک خشک کن نداده؟ چند روز طول میکشه بچم خوب شه دارم از استرس میمیرم😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خدا من که بزرگم میگم الان میمیرم وای بحال بچه کوچیک من ۲ شبه خواب ندارم تمام رگای سرم درد میکنه تا میتونی بچه تو ماساژ بده مخصوصا ناحیه کمر تا رون پا خیلی خیلی درد میگره این بی زبون الان چی میکشه از درد 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

وای عزیز دلم.تب از عفونته حالا شاید بخاطر سن کمش نداده نمیدونم .هرجور شده ببرش متخصص .استامینوفنشو سروقت بده و شیر تند تند بهش بده و اروم پشتشو دست بکش و پاهاشو.حالت ماساژ اروم

اگه امکانش هست زنگ بزن همون دکتری که رفتی و سوال کن چرا نداده

سلام عزیزم ممکنه تبش تا چهل هم بره باید مدارا کنی

دوره اش میگن تا چهار پنج روزه

ولی معمولا تب با درمان و پاشویه و تن شویه تا دو روز فروکش میکنه

هر یه ربع تبش رو بگیر 

درباره اموزش پاشویه و تن شویه حتما توی یوتیوب و گوگل سرچ کن تب بالا خطر تشنج داره و عواقب جبران ناپذیر

اورژانس هم هر ساعتی تماس بگیری راهنمایی میکنن

تب ۳۸ بد نیست و استامینوفن تقریبا موثره

ولی اگه بالاتر رفت اگه با قطره استامینوفن پایین نیومد حتما با مشورت دکتر شیاف استامینوفن استفاده کن البته نمیدونم برای نوزاد میشه استفاده کرد یا نه 

به بچه شما دادن چرک خشک کن؟! 

بچه من سه و نیم سالشه.اره با چرک خشک کن خوب شد وگرنه مرتب تب میکرد ولی چون بچه شما سنش کمه ادم نمیتونه توصیه ای داشته باشه فقط تا میتونی تبشو کنترل کن و شیر زود زود بهش بده.انشاالله زود خوب میشه