2777
2789

من خیلییییییی زود عصبی میشم و خیلی زود اتیشم میخوابه چیکارکنم خودموکنترل کنم عصبی میشم سر بچمم داد میزنم یا حرفای بدی به همسرم میزنم وناراحتش میکنم قبلا خودموکنترل میکردم و عزیز بودم ولی الان احساس میکنم شوهرمم دیگه ازرفتارای من خسته شده. 

اونا الان خوابن

همین خواب سروقت خیلی مؤثره 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا تازگیا هرکی هرچی میگه زود به خودم میگیرم و خیلی ناراحت میشم قبلنا اینجوری نبودم تازگیا عصبی هم که میشم دستو پاهام می‌لرزن خ ا باعث و بانیشو لعنت کنه انقد مادرشوهرم حرصم داده که دیگه دیوونه شدم

قبل حرف زدن ۳ ثانیه فقط فکر کن 

نمیتونم. حتی همون لحظه هم میدونم کارم به شدت اشتباه هستش میدونم دارم اشتباه میکنم ولی اون لحظه دلم میخاد داد بزنمممم خودمو خالی کنم

علتش روپیداکن

عصبی بودن زودرنجی اگر تازگیا شروع یابیشترشده ممکنه از کمبوداهن یاویتامینهای بدنت باشه یاشب خواب کافی یاراحت نداری یا روزها کارت زیاده به اندازه کافی استراحت نمیکنی  ممکنه ازموضوعی استرس داری شایدموقع ناراحتی خودخوری میکنی

ایناهرکدوم ممکنه موجب عصبی بودن بشن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
شهریوری هستی؟  رو خودت کار کن. هر وقت عصبی میشی محلو ترک کن. خودتو مشغول کن. آدمای این مدلی اط ...

اره دقیقا😔😔😔حتی حرفای خوب رو بانیت خوب هم به کسی بگم نمیدونم چجوری میگم که به طرف برمیخوره و ازم ناراحت میشه

آزمایش بده شاید ویتامینات کم شده حساس شدی 

شایدم تیروئیدت مشکل خورده

منم از وقتی تیروئیدم مشکل دار شده همین مشکلاتو دارم ولی خیلی کنترل میکنم خودمو با اینکه خیلی سخته

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
علتش روپیداکن عصبی بودن زودرنجی اگر تازگیا شروع یابیشترشده ممکنه از کمبوداهن یاویتامینهای بدنت باشه ...

دقیقا همه ایناهستش. راهکاری دارین؟ واقعا فک میکنم دخترم اذیت میشه از رفتارای من. بیشتر بخاطردخترم نمیخوام ادامه بدم تین اخلاق گندمو

اره دقیقا😔😔😔حتی حرفای خوب رو بانیت خوب هم به کسی بگم نمیدونم چجوری میگم که به طرف برمیخوره و ازم ...

زبونت خوب نیست. دلت خوبه. 

نفهمیدم متولد چه ماهی هستی؟ 

اصل دله ها اما آدما در بند ظاهرا. مهربونی رو تو ظاهرت تمرین کن. 

خیلی وقتا خیلی اتفاقا ارزش عصبانیت ندارن. 

برو مشاور منم وقت گرفتم🤕

شرایطشو ندارم متاسفانه. ولی قبلا رفته بودم بخاطر یه موضوع دیگه اصلا راهکارهاش موثر نبودن واصلا چیزخاصی برای گفتن نداشت البته شهرماهم کوچیکه و روانشناسای خوبی نداره.