2777
2789
عنوان

بچه ها یچی میگم لطفا نریزین سرم فقط راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 67 پست
جنب نداری نرو سرکار زود کراش میزنی

بار اول نیتقم ک میرم سرکار ک میگی بی جنبه ام 

اول درست مثل بچه ی آدم بخون  بعد نظر بده خب 

دارم میگم چند ساله با شوهرمم چ تو دوستی چ تو زندگی تاحالا اینجور موردی نداشتم  تومحل کار های قبلمم اینجور موردی نداشتم. با این ک کیس ک بخام کراش بزنم اونجاها بیشتر بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق دوست قبلیت که پسرعموی همسرته بودی؟رابطه تون در چه حد بود؟

نه اصلا عاشق کسی نبودم

صمیمی بودیم باهم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

خواهرم داری عاشق میشی .من خواهرانه بهت بگم اگه زندگی تو دوست داری .وخودتم میدونی حتی از شوهرت طلاقم بگیری اون دکتر تو رو نمی گیره .یعنی باتو ازدواج نمی کنه .حالا یک درصد بگیم ازدواج کنه .اونم صیغه ات میکنه نه عقدت .از من به تو خواهرانه نصیحت دیگه نرو سر کار .اگرم میخوای کار کنی تو محیط زنانه برو کار کن .برو بچسب به شوهرت وزندگیت .من چند نفرو دیدم اینجوری شدن حتی طلاقم گرفتن ولی خداییش نه با اون کسی که کراش زده بود اون با این زنه ازدواج کرد ونه دیگه شوهر قبولش کرد الان آس وپاسن بخدا .ولی عزیزم دیگه نرو اگه شوهرت وآبروت وزندگیت برات مهمن نرو .دیگه بقیشو خودت میدونی .اختیار با خودته .

بار اول نیتقم ک میرم سرکار ک میگی بی جنبه ام  اول درست مثل بچه ی آدم بخون  بعد نظر بده ...

یه چیز بت بگم ببین این ادم برات جذابه و غیر عادی هم نیس اما یک لحظه فک کن اگر تو این شرایط تو اون دکتر هم بت پیشنهاد  بده چی میشه؟!اونوقت گذشتن ازش برات خیلی سخت میشه ها

عزیزم چیز عجیبی نیست شگرد همیشگی شیطانه اصلا تو انگلیسی بصورت اصلاح درومده. بهش میگن خارش سال هفتم ی ...

وا واقعا راستی میگی؟!! ممنونم عزیزم وقت گذاشتی  

دو ماه دیگه باید کار کنم قراردادم تموم شه 

چ میدونم خب همنیجور ک سرکار مث سگ پاچه همو میگیریم اصولا تو خوابم همینجوریم

دوست عزيز من ميخواستم  تا وقتي سرومم تمام ميشع وقت بزارم بتونم بهتون راه كار بدم.

راهكاري كه بايد برين مطب جلسه اي ٣٠٠ بدين.

اين چه مدل جواب دادنه.

شب خوش👋

💕

اها خب طوری نیست فراموش میشه کم کم خودتم دیگه بش فک نکن حیف از همسرت 

دست خودم نیست واقعا 

همسرمو ک میبینم بیشتر یادش میوفتم شرایط جالبی نیست درکل

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خواهرم داری عاشق میشی .من خواهرانه بهت بگم اگه زندگی تو دوست داری .وخودتم میدونی حتی از شوهرت طلاقم ...

درسته بهترین کار  اینکه  بگم نمیام ک نیرو جایگزین کنه و تمام 

یه چیز بت بگم ببین این ادم برات جذابه و غیر عادی هم نیس اما یک لحظه فک کن اگر تو این شرایط تو اون دک ...

دقیقا چون رفتار خاص داره جذابه  شاید برای همین 3چرمو درگیر کرده 

میگم نیت بدی. ندارم ها اصلا یه لحظه هم نیومده تو سرم ک حتی باهاش گرم رفتار کنم ولی همین ک میاد تو فکرم اذیتم میکنه 

درسته بهتره بیخیال. کار بشم