الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب الان زبون لر با زبون بختیاری یکیه ؟اگه بختیاری هستی زبون لر اصیل رو نمیفهمی اگه یکی بودن خب زبونش ...
زوبون لر فرق داره هفت لنگ و چهار لنگم فرق داره مثلا چهارلنگ زبون هفت لنگ رو خوب متوجه نمیشه اما لری رو فوله هفت لنگ هردو رو متوجه نمیشع من وسط این س زبون و قومم
شما خوزستانی؟ نمیفهمم بختیاری 4 لنگ و 7 لنگه هر دو هم بختیاری لر و بختیاری دو ایل جدا هستن ولی تفکیک ...
لر ایل نیست قومه عزیزم
قوم هم ایل های مختلف داره
چندین بار گفتم ک لر لرستانی و لر بختیاری و لر بویری ایل های قوم لرن و زبون و لباسشون باهم متفاوته اما جدا از هم نیستن ک این دلیلش فرهنگ غنی و گسترده قوممون هست
قابل توجه اونایی ک یه دوتا اهنگ شنیدن ب زبون بختیاری ک میگه لر و بختیاری یکیه از من دراوردیه اینا تنها نقطه مشترک لر و بختیاری مهمون نوار بودنشونه و تمام