2777
2789
عنوان

بختیاری همون لره یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 122 پست
میدونی چهارلنگا همون لر بزرگن؟

ما بختیاریا هم چهار لنگ و هفت لنگ داریم. ما هفت لنگیم 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ملت ایرانهبعد قومه ( قومیت های مختلف) ، ایل هم زیر مجموعه قومه ، من نمیدونم شما چ اصراری دارید ب ...

شما خوزستانی؟ نمیفهمم بختیاری 4 لنگ و 7 لنگه هر دو هم بختیاری لر و بختیاری دو ایل جدا هستن ولی تفکیک کردنشون بشدت سخته 

من الان بختیاریم ولی واقعا زبون لر اصیل رو نمیفهمم چطور میگی بختیاری لره 

من چهارلنگم خوزستانیم کجا رفتن لرستان؟ اصلا هیچکدوم از ما شهرای چهارلنگ همچین چیزی تا حالا به گوشمون ...

برو از بزرگترت بپرس از کجا اومده اگ نرسید ب لرستان  من اسممو عوض میکنم 

من تورا چون جان خود میدانمت.....

شما خوزستانی؟ نمیفهمم بختیاری 4 لنگ و 7 لنگه هر دو هم بختیاری لر و بختیاری دو ایل جدا هستن ولی تفکیک ...

خب لری چند تا گ‌ویش داره 

لری خرم ابادی 

لری بختیاری

لری بویر احمدی و متفاوتن ولی مقداری نزدیک ب هم

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
خب الان زبون لر با زبون بختیاری یکیه ؟اگه بختیاری هستی زبون لر اصیل رو نمیفهمی اگه یکی بودن خب زبونش ...

من بختیاری ۴لنگم لرستان زندگی میکنم و متولد همینجام 

الان من باید بگم بختیاریم یا لر بختیاری یا لر 😂

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
خب الان زبون لر با زبون بختیاری یکیه ؟اگه بختیاری هستی زبون لر اصیل رو نمیفهمی اگه یکی بودن خب زبونش ...

و اینم بگم هم لری میفهممم لری لرستان 

مخصوصا خرم ابادی 

و هم بختیاری میفهمم

زوبون لر فرق داره هفت لنگ و چهار لنگم فرق داره مثلا چهارلنگ زبون هفت لنگ رو خوب متوجه نمیشه اما لری رو فوله   هفت لنگ هردو رو متوجه نمیشع من وسط این س زبون و قومم 

شما خوزستانی؟ نمیفهمم بختیاری 4 لنگ و 7 لنگه هر دو هم بختیاری لر و بختیاری دو ایل جدا هستن ولی تفکیک ...

لر ایل نیست قومه عزیزم

قوم هم ایل های مختلف داره

چندین بار گفتم ک لر لرستانی و لر بختیاری و لر بویری ایل های قوم لرن و زبون و لباسشون باهم متفاوته اما جدا از هم نیستن ک این دلیلش فرهنگ غنی و گسترده قوممون هست

@نازی_دلبر‍ 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

توی بقیه قوما هم ایل های مختلف لباس و زبونشون باهم تفاوت هایی دارن

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

قابل توجه اونایی ک یه دوتا اهنگ شنیدن  ب زبون بختیاری ک میگه لر و بختیاری یکیه  از من دراوردیه اینا  تنها نقطه مشترک لر و بختیاری مهمون نوار بودنشونه و تمام