2777
2789
عنوان

بچه ها یچی میگم لطفا نریزین سرم فقط راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 67 پست
اره حالا من بیداریم کنترل میکنم فکرمو  ولی خواب رو نمیدونم چکار کنم  میگم شاید چون تاز ...

من خواب نمیبینم اما بیداری رو نمیتونم کنترل کنم مخصوصا جدیدا وقتی همسرمو میبینم بیشتر یادش میوفتم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخاطر ورود به محیط جدیده و دیدن یه آدم حدید به مرور خوب میشی.از طرفی  کمبود محبت هم داری بهتره بیشتر به رابطه با همسرت توجه کنی و بهش بیشتر نزدیک بشی یادت باشه اومدی کار کنی پیشرفت کنی نه اینکه مشکلی به مشکلت اضافه کنی 

قرار نیست این مردی که حالا توی لباس دکتره مرد زندگیت باشه پس بجای مقایسه به شوهرت کمک کن ازونم بهتر باشه و بالاتر هم توی ذهنت هم توی دنیای واقعی

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
از اون کار بیا بیرون

دقیقن تا دیر نشده بیا بیرون اون کار بهترین هم باشه ارزش خراب شدن زندگیت رو نداره،منظورم این نیست شما قراره خطایی کنی منظورم اینکه این حس الان رو جدی نگیری و اون کار رو فدای زندگیت نکنی خدانکرده خدانکرده زندگیت فدا میشه ،،،آدمی گاهی دست خودش نیست یهو میبینی خطای بزرگی شده 

عزیزم چیز عجیبی نیست شگرد همیشگی شیطانه اصلا تو انگلیسی بصورت اصلاح درومده. بهش میگن خارش سال هفتم یعنی بعد چند سال زندگی که جالبه دقیقا مثل شما 7 سال ،کرم میفته به جون متاهلا استغفار کن اصلا اون حقوقی که میگیری اینطوری حلال نیست دیگه زودتر بیا بیرون از اونجا 

چه جالب با همسران قبل ازدواج دوست بودی یا خواستگارت بود؟

خواستگارم بود 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
راه حل مناسبیه ولی هم خودم کارمو دوس دارم هم قرار داد بستم نمیذاره برم هم. شوهرم  میگه ب چ دلیل ...

بگو دوسش ندارم دلم رو زده حالا هر بهانه ای 

همین تجربه رو نه ولی تجربه تقریبا این مدلی داشتم براهمین از ته دل این پیشنهاد رو میدم که اشتباه من رو شما تکرار نکن