2777
2789
عنوان

بچه ها یچی میگم لطفا نریزین سرم فقط راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 67 پست
دقیقا چون رفتار خاص داره جذابه  شاید برای همین 3چرمو درگیر کرده  میگم نیت بدی. ندارم ها ا ...

اره بعضی وقت ها واقعا نمی فهمیم چی شد یهو افتادیم وسط یه دو راهی ان شالله از سرت میفته وقتی نبینیش

دوست عزيز من ميخواستم  تا وقتي سرومم تمام ميشع وقت بزارم بتونم بهتون راه كار بدم. راهكاري كه ب ...

جدی بود جوابم بخدا 

بخدا ب بد جواب ندادم ب جدی گفتم جوابمو 

گفتم ک دکتره اخلاق نداره سرکار یکسره داره غر میزنه یا گیر میده ب یچی  منم خب همش جوابشو میدم  دقیقا یکسر داریم پاچه همو میگیریم  بخدا تو خوابمم همینجوریه اون یچی میگه من جوابشو میدم اون غر میزنه من بدتر میکنم لج و لجبازی حساب کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بهترین کار  اینکه  بگم نمیام ک نیرو جایگزین کنه و تمام

دیگه اصلا اون طرفا نرو اصلا کم کم اذهنت خارج کن .خیلی خوشحال شدم اینجوری گفتی واقعا بانو های سرزمینم چشون شده .همشون خیانت .طلاق .خیلی خوشحال شدم .خواهرم بچسب به زندگیت .به فکر اقدام به بچه باش.خوشبخت باشی.

وا واقعا راستی میگی؟!! ممنونم عزیزم وقت گذاشتی   دو ماه دیگه باید کار کنم قراردادم تموم شه& ...

آره عزیزم استغفار کن از خدا کمک بخواه. اگر نماز هات قضا میشه نذار دیگه..‌ از راه های ورود شیطان همین نخوندین نمازه

ممنونم عزیزم ک وقتت گذاشتی فدات 

خیلی دوست دارم زندگی همه رونجات بدم نگذارم کسی تو زندگیش سختی ببینه .خودم تو زندگیم کلی سختی کشیدم .بخاطر اون دوست ندارم حتی دشمنم تو زندگی متاهلیش مشکل پیش بیاد بهش.

بار اول نیتقم ک میرم سرکار ک میگی بی جنبه ام  اول درست مثل بچه ی آدم بخون  بعد نظر بده ...

به من چه برو کراش بزن اصلا

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖