2777
2789
عنوان

بچه ها یچی میگم لطفا نریزین سرم فقط راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 67 پست

سعی کن هیچ رفتار غیر معقول حتی در حد ی احوالپرسی ک شروع کنندش دکتر نیست نداشته باشی با دکتر بهش سلام کن و اگ چیزی پرسید فقط جواب بده و حرفو کش نده زیاد هم سعی کن خارج از وقتی ک لازم حتی بهش نگاه نکنی و مدام ب خودت بگو شوهرتو کنارت تصور کن عکسشو بزار بک گراندت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن کراش سه ماه میمونه سه ماه دیگه از یادت رفته بهش فک نکن ولی فک کن دلیلش چیه که این اتفاق افتاده مشکلی تو زندگیتون دارین 

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر
چه خوابي تعريف كن

خوابای بد نمیبینم ک 

مثلا یا خواب می‌بینیم تو محیط کاریم داریم کار انجام میدیم 

یا خواب میبینم رفتیم گردش  ولی با هم صمیمی نیستیم تو خوابم   عادی رفتار میکنیم 

یا خواب میبنم مثلا یجا تو پاساژ میبینمش دیگه باهم  هم مسیرر میشیم  اینجور خواب های عادی و معمولی 

تو. خواب هامم رفتارم  معقوله

خورده نشی صلوات، ولی از اون کار بیا بیرون هر چه زودتر بهتر نگاه مثله باتلاقه افتادی توش هر چی دست و پا بزنی بددتر میشه بیشتر فرو میری

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،

جنب نداری نرو سرکار زود کراش میزنی

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
 شرایط بدیه منم پسرعموی همسرم ک دوست پسرمم بود میاد ناخوداگاه تو ذهنم متاسفانه

اره حالا من بیداریم کنترل میکنم فکرمو  ولی خواب رو نمیدونم چکار کنم 

میگم شاید چون تازه رفتم سرکار اینجوره و کم کم بهتر شم 

دوست پسرت نشه فامیل شوهر ایندت صلوات 🙁 مشکلی نداری با این قضیه؟

من نه 

همسرمم هیچ وقت ب روم نزده فقط یبار دربارش ازم سوال کرد تا اومدم حرف بزنم گفت ساکت شو حساس شده حس میکنم حساسیتش داره بیشترم میشه...

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

باهاش گرم نگیر .. محلش نذار .. سگ باش 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.