2777
2789

واقعا موندم چیکار کنم ده روزه خونه مامانم هستم وضعیت مامانم طوری نیس ک بهش بگم شوهرم خیانت کرده و راهنماییم کنه 

خود شوهرم پشیمونه جلوم سیمکارتش رو شکوند گوشیش دستمه خانوادش فهمیدن و همش بهم میگن نفهمی کرد و ببخش و اینا 

به جدایی فکر کردم اما یه بچه دارم ک هنوز یه سالشم نشده خودمم ک سنی اونقدرا ندارم

از اون طرفم دلم باهاش صاف نمیشه نمیتونم بش فک کنم ک با زن دیگه ای بوده مخصوصا ک اون اواخر رابطمون به خاطر اون خانم بد شده بود 

خانوادش حقو به من دادن حتی گفتن ک برگردم کارشو عوض میکنه 

به چن تا مشاور تماس گرفتم وضعیتمو گفتم چن تاشون گفتن طلاق چن تاشون گفتن برو سر خونه زندگیت 

دوستم میگه زیادی بزرگش میکنم اما دلم اتیش میگیره ک پیاماشو با اون خانمه دیدم منو با اون مقایسه میکرد...

سه ماه با هم بودن و اون دختره هم دختر دوست خواهرشوهرم هس اون بهش گفته بود ک بره شوهرمو از راه به در کنه مثلا منو خراب کنه اما کل خانوادش طرف منو گرفتن 

تایپک قبلی ک بش شک کرده بودم گفتم ، چن تایی گفتن ک برم در مغازش و ببینم اوضاع چخبره وقتی رفتم سنگ رو یخم کرد جلو اون خانمه شبشم ک خواب بود گوشیش برداشتم چتاشون رو خوندم همون موقع از خونه زدم بیرون رفتم خونه مامانم 

و اینم بگم ک من هیچی کم نزاشتم براش هر وقت ک از سرکارش میومد خونه همه جا مرتب و همه چیز براش فراهم بود نمیدونم چرا زده شد 

از این میترسم ک برگردم پرو تر شه دوباره خیانت کنه 

امیدوارم ک همچین چیزی رو تجربه نکرده باشین اما میشه شما به عنوان یه بزرگتر یه خواهر راهنماییم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدردیم اگربرگردی بایدفراموش کنی مگرنه ذره ذره اب میشی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

چرا وقتی خیانت میبینید فکر میکنید که کجا کم گذاشتید؟؟

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

طلاق بگیر 

درس نمیشن

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

حق طلاق بگیر ازش.

خونه و ماشینم بنامت بزن.

بعد که اینکارها رو کردی بشین تصمیم بگیر بمونی یا جدا شی.

البته اگه شرطهات رو پذیرفت و انجام داد به نظرم به خاطر بچه ت یه شانس دیگه بده بهش.

و اینکه حتما بفرستش مشاوره تا علتش ریشه یابی شه و تکرار نکنه

عزیزم خیانت به ذات آدمه به ما زنها ربط نداره‌ البته اگه زنی تمکین نکنه خب بله مرد خسته میشخ ولی بیشتر به خاطر تنوع طلبیه. فوری نبخشش و نر‌و وگرنه دوباره همینه. یه مدت بذار بفهمه که راحت از گناهش نمیگذری و داره از دستت میده