2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد...چیکار باید انجام بدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیامتو خوندم کامل و واقعا هم خوشحالم بخاطر طرفداری خانوادش و هم ناراحتم که ظرف اعتمادت شکسته...

صادق باش با خودت پشتوانه ای برا جدایی داری ؟مالی عاطفی و...

بعد از جدایی تا شاغل بشی باید منبع درامد داشته باشی

اگ میخوای زندگی کنی حتما حق طلاق و اولاد و کار و تحصیل و تصنیف اموال و مسکن و خروج از کشور رو بگیر و برگرد 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

خانم دکتر بیتا حسینی پیج اینستا سر بزن مطالبش بدردت میخوره، 

بنظرم اگه فکر می‌کنی تکرار نمیکنه، کمی قهر باش و ببخشید بزار ب غلط کردن بیفته ، بعد برو سر خونه زندگی ت، کمی تهدید و ادا ک دارم ب طلاق فکر میکنم و ... بترسونش، الآنم ک خونواده ش میدونن قطعا سرزنشش هم کردن بهتره ک میدونن ، 

خیلی سخته.... 

در هر دو صورت سختیه خودش سر جاشه... 

ولی اگه جداشی شاید یکم اولش سخت باشه بعدش باید خودتو سرپا نگه داری و به زندگیت ادامه بدی حتی بهتر از گذشته و موفق تر

اگر برگردی خب خودت داری میگی نمیتونی تحمل کنی

و اینم بگم رابطتون دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه

اثر داره؟ اخه حق طلاقم دارم 

پس بگو خونه رو به نامت بزنه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
تو همین موندم حرفاش جیگرمو میسوزونه الان مث چی پشیمونه نمیدونم چیکار کنم

منم نمی دونم گلم نمی تونم بگم اروم بگیر😓

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
حق طلاق دارم 

حق طلاق کافی نیست اونو قبلا داشتی خیانت کرده یه چیز محکم تر نیاز داری مثل خونه زمین 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁